Meer resultaten voor nieuw rekeningnummer sodexo dienstencheques

 
 
nieuw rekeningnummer sodexo dienstencheques
Opgelet! Nieuw rekeningnummer vanaf 1 januari 2016 Dienstencheques.
Nieuw rekeningnummer vanaf 1 januari 2016. Vanaf 1 januari 2016 kan u dienstencheques bestellen via een nieuw rekeningnummer. In welk gewest is uw hoofdverblijfplaats? Voor het Brussels Hoofdstedelijk Gewest is dit BE28 0017 7246 3620 BIC: GEBA BE BB. Voor het Vlaamse Gewest is dit BE41 0017 7246 2610 BIC: GEBA BE BB.
10.000 gebruikers betalen dienstencheques nog op oud rekeningnummer.
di 13/09/2016 1912: Belga, Sara Van Poucke Acht maanden na de regionalisering van de dienstencheques gebruiken nog altijd 10.000 mensen elke week het oude rekeningnummer voor overschrijvingen. Tot nu mocht Sodexo, uitgever van de dienstencheques, deze aanvragen nog aanvaarden, maar binnenkort is dat niet meer het geval.
Opgepast! 10.000 gebruikers van dienstencheques schrijven wekelijks geld over naar verkeerde rekening Nieuws HLN.
Toch gebruiken nog elke week tienduizend gebruikers het verkeerde oude rekeningnummer voor overschrijvingen. Tot hiertoe mocht Sodexo deze aanvragen nog aanvaarden. Binnenkort is dat niet meer het geval: de RVA vraagt dat die oude bankrekeningen worden afgesloten, zo meldt Sodexo, uitgever van de dienstencheques.
Dienstencheques Vlaanderen.
Een nieuwe applicatie voor het eenvoudig beheren van uw dienstencheques via uw smartphone! Sodexo vergemakkelijkt het gebruik van elektronische dienstencheques dankzij de gratis mobiele applicatie Dienstencheques by Sodexo nu beschikbaar op Android en iOS! Het beheer van elektronische dienstencheques wordt intuïtiever, sneller en op elk moment mogelijk.
Binnenkort nieuwe rekeningnummers om dienstencheques te best. Het Nieuwsblad.
Als een klant een betaling doorvoert op een niet langer bestaand rekeningnummer, krijgt hij het volledige bedrag terugbetaald. De gebruiker zal vervolgens een nieuwe overschrijving moeten maken op één van de drie bovenvermelde regionale bankrekeningnummers. Nog gemakkelijker is om over te stappen op elektronische dienstencheques. Dat kan via de app Dienstencheques by Sodexo. Je kan ook je saldo en gebruikershistoriek via de app nakijken en prestaties van je poetshulp ingeven. Meer info op http//www.dienstencheques-vlaanderen.be/.: IN HET NIEUWS. BVCo Joke Emmers maakt musicaldebuut in Iedereen Beroemd. Regio Huis onbewoonbaar na felle brand. Homoseksuele Simon 19 doet emotionele oproep aan alle ouders op Internationale Dag tegen Homofobie: Aanvaard hen, want het doet pijn. BVCo Belgiums Got Talent schuift ex-winnaar Michael Lanzo opzij. BVCo Danira en Bouba voor het eerst als koppel op tv. Sport Op bezoek bij Axel Witsel in Tianjin: Natuurlijk stond het financiële voorop, maar het is nog steeds een unieke ervaring. BVCo MNM-dj wil nieuw rolmodel zijn voor jonge lesbische meisjes: Er is heel hard nood aan.
Nieuw rekeningnummer dienstencheques Sodexo 2016 STUZO dienstenchequebedrijf GentSTUZO dienstenchequebedrijf Gent.
Nieuw rekeningnummer dienstencheques Sodexo 2016. Zoals ondertussen welbekend is er een nieuw rekeningnummer van toepassing bij het bestellen van dienstencheques vanaf januari 2016. Voortaan is er slechts 1 rekeningnummer geldig voor alle mensen die in vlaanderen wonen: BE41001772462310. Dit gaat gepaard met de opsplitsing naar de gewesten sinds januari 2016.
Oude rekening om dienstencheques te bestellen, maandag 16/01 afgesloten! Sodexo4You.
Op die dag worden de oude bankrekeningen afgesloten. Als een gebruiker een betaling doorvoert op een niet langer bestaand rekeningnummer, krijgt hij het volledige bedrag terugbetaald. De gebruiker zal vervolgens een nieuwe overschrijving moeten maken op één van de drie regionale bankrekeningnummers om zijn dienstencheques te bestellen. Hij verliest hiermee geen geld, maar wel tijd. Waarom niet van de gelegenheid gebruikmaken om over te stappen naar de elektronische dienstencheque: sneller en eenvoudiger. Met de app dienstencheques" by Sodexo" verhoogt Sodexo het gebruiksgemak van de elektronische dienstencheques voor de gebruiker.
Regionalisering 2016 en de nieuwe 2017 Aaxe Dienstencheques 02/770.70.68.
U bestelt uw dienstencheques zoals voorheen bij Sodexo met dezelfde gebruikersnummer. Uw gebruikersnummer, login en wachtwoord blijven dezelfde. Opgelet vanaf 1/1/ moet 2016 een nieuw rekeningnummer gebruikt worden voor de betaling bij Sodexo van uw bestelde dienstencheques, namelijk BE28 0017 7246 3620.

Contacteer ons