Resultaten voor sodexo dienstencheques adres

 
 
sodexo dienstencheques adres
De dienstencheque in 2016 Sodexo. De dienstencheque in 2016 Sodexo.
Na een openbare aanbesteding gelanceerd door elke regio, blijft Sodexo de uitgever van de dienstencheques voor het Waals Gewest, het Vlaams Gewest en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest; op die manier kunnen we u een eenvoudige en efficiënte transitie verzekeren. Selecteer uw profiel.:
Neem contact met ons op Sodexo.
Sociale secretariaten, federaties, boekhouders, vakbonden, u wordt allemaal door uw klanten geraadpleegd over extralegale voordelen. Sodexo is er om u te helpen. U bent op zoek naar een efficiënt mediakanaal voor een koopkrachtige doelgroep? Sodexo heeft de oplossing voor u!
Dienstencheques bestellen: Hoe? Waar? Hoeveel? Jobat.be.
Stuur het volledig ingevulde formulier terug per fax 02 547 54 96 of met de post aan: Sodexo Cel Dienstencheques Charles Lemairestraat 1 1160 Brussel. Sodexo bevestigt je inschrijving. Bij deze bevestiging krijg je een gebruikersnummer en toegangscode tot hun beveiligde website.
Hoe moet ik dienstencheques aanvragen en betalen?
De eerste bevat de rekeningnummers van Sodexo en uw gebruikersnummer. De tweede bevat uw inlogcode en een paswoord om te kunnen werken op de site van Sodexo. U kiest voor papieren of elektronische dienstencheques. U stort een veelvoud van 9 de prijs voor één dienstencheque op één van de rekeningnummers van Sodexo.
Sodexo Dienstencheques Openingsuren adressen Stad Gent.
Sodexo Dienstencheques Openingsuren adressen. 32 2 547 54 95. 32 2 547 54 96. 15 mei 2018 0913.: Hebt u even? Bij de Stad Gent proberen we voortdurend onze website te verbeteren. U kunt ons daarbij helpen door deze twee vragen in te vullen!
Beveiligde Zone voor de dienstencheques.
Deze site biedt u de mogelijkheid om informatie in verband met uw dienstencheques te beheren en op te volgen. Login Paswoord Paswoord bewaren. U heeft reeds een login, maar u bent uw paswoord vergeten? Mijn logingegevens opvragen. De vereiste configuratie.
Dienstencheques Vlaanderen.
Een gezin kan maximaal 1000 dienstencheques bestellen. Een gezin omvat alle personen die volgens het attest van gezinssamenstelling uit het bevolkingsregister ingeschreven zijn op hetzelfde adres. De 200 laatste dienstencheques binnen het gezin 801 1000 tegen 10. Een gebruiker die een eenoudergezin kan per kalenderjaar maximaal 2000 dienstencheques bestellen aan 9. Indien u als eenoudergezin gebruik wenst te maken van deze 2000 dienstencheques per kalenderjaar, klik hier voor de verdere procedure en opsturen naar het Departement Werk en Sociale Economie, samen met de gevraagde bewijsstukken. Persoon met een handicap of een persoon die een tegemoetkoming krijgt. Als persoon met een handicap of indien u een tegemoetkoming voor hulp aan bejaarden krijgt, kan u per kalenderjaar maximaal 2000 dienstencheques bestellen aan 9. U moet een door de bevoegde overheid uitgereikt attest indienen bij Sodexo om tot maximaal 2000 dienstencheques te kunnen bestellen aan 9.

Contacteer ons