Meer resultaten voor sodexo dienstencheques klantendienst

 
 
sodexo dienstencheques klantendienst
Dienstencheques Vlaanderen.
Een nieuwe applicatie voor het eenvoudig beheren van uw dienstencheques via uw smartphone! Sodexo vergemakkelijkt het gebruik van elektronische dienstencheques dankzij de gratis mobiele applicatie Dienstencheques by Sodexo nu beschikbaar op Android en iOS! Het beheer van elektronische dienstencheques wordt intuïtiever, sneller en op elk moment mogelijk.
Dienstencheques so net.
Voor het Vlaams Gewest: www.dienstencheques-vlaanderen.be klantendienst: 02 / 401 31 30. Voor het Waals Gewest: www.wallonie-titres-services.be klantendienst: 02 / 401 31 70. Met een inschrijvingsformulier. Dit formulier is beschikbaar.: bij de Plaatselijke Werkgelegenheidsagentschappen PWA.; Stuur het volledig ingevulde formulier terug aan Sodexo.: met de post aan: Sodexo Cel Dienstencheques Pleinlaan 15 1050 Brussel.
Sodexo klantendienst Waalse dienstencheques Vlaanderen.be. chat-alt. chat. cross. login. question-circle. search. smiley. star. thumb. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Sodexo klantendienst Waalse dienstencheques. De Sodexo-klantendienst voor iedereen die Waalse dienstencheques wil bestellen en van wie de hoofdverblijfplaats dus in het Waalse Gewest ligt dus ook de Duitstalige Gemeenschap. Inwoners van het Waalse Gewest moeten sinds 1 januari 2016 het rekeningnummer BE15 0017 7247 4330 gebruiken om dienstencheques te bestellen.
Beveiligde Zone voor de dienstencheques.
Deze site biedt u de mogelijkheid om informatie in verband met uw dienstencheques te beheren en op te volgen. Login Paswoord Paswoord bewaren. U heeft reeds een login, maar u bent uw paswoord vergeten? Mijn logingegevens opvragen. De vereiste configuratie.
Contact.
Sodexo Benefits and Rewards Services. Pleinlaan 15 1050 Brussel. Voor meer info, aarzel niet met ons contact op te nemen. Wij antwoorden graag op uw vragen. Gebruikers Voor alle vragen ivm de dienstencheques kan u terecht op de website van uw gewest.:
Neem contact met ons op Sodexo.
Sociale secretariaten, federaties, boekhouders, vakbonden, u wordt allemaal door uw klanten geraadpleegd over extralegale voordelen. Sodexo is er om u te helpen. U bent op zoek naar een effici├źnt mediakanaal voor een koopkrachtige doelgroep? Sodexo heeft de oplossing voor u!

Contacteer ons