Zoeken naar dienstencheques sodexo vlaanderen

 
 
dienstencheques sodexo vlaanderen
Vlaamse overheid duidt Sodexo aan voor uitgifte dienstencheques Werk.be.
De Vlaamse overheid heeft nu via een offerteaanvraag de uitgifte van de dienstencheques vanaf 1 januari 2016 toegewezen aan Sodexo voor een periode van 2 jaar. Op dit moment staat Sodexo ook al in voor het drukken en de uitgifte van de dienstencheques papieren en elektronisch.
Elektronische dienstencheques aanvragen of bestellen.
Dankzij de fiscale vermindering van 30 % van de Vlaamse overheid blijft je eigen bijdrage echter beperkt tot 63, netto onder bepaalde voorwaarden. Jaarlijks stuurt Sodexo je een fiscaal attest om bij je belastingaangifte te voegen. Meer weten over de voorwaarden Ontdek onze diensten. Hoe dienstencheques bestellen? Om dienstencheques in Belgiƫ te kunnen bestellen, moet je jezelf eerst gratis registreren. Dit kan via het online inschrijvingsformulier op de website van Dienstencheques Vlaanderen.
Dienstencheques Vlaanderen.
Als ouder van een kind met een handicap kan u per kalenderjaar maximaal 2000 dienstencheques bestellen aan 9. U moet een door de bevoegde overheid uitgereikt attest indienen bij Sodexo om tot maximaal 2000 dienstencheques te kunnen bestellen aan 9.
Sodexo klantendienst Vlaamse dienstencheques Vlaanderen.be.
De Sodexo-klantendienst voor iedereen die dienstencheques wil bestellen en van wie de hoofdverblijfplaats in het Vlaamse Gewest ligt. Sodexo klantendienst Vlaamse dienstencheques. 02 401 31 30 E-mail. ma vr 0800: 1800.: De infobalie in de Sodexo-kantoren is elke weekdag open van 9 tot 17 uur.
Beveiligde Zone voor de dienstencheques.
Deze site biedt u de mogelijkheid om informatie in verband met uw dienstencheques te beheren en op te volgen. Login Paswoord Paswoord bewaren. U heeft reeds een login, maar u bent uw paswoord vergeten? Mijn logingegevens opvragen. De vereiste configuratie.
Elektronische dienstencheques Gebruikers Vlaanderen.
Online betaling via Mijn dienstencheques beheeren. Wat is een gebruikersnummer? Elke gebruiker ontvangt na inschrijving bij Sodexo uniek gebruikersnummer dat bestaat uit 12 cijfers. Dit gebruikersnummer dient gebruikt te woorden in de communicatie naar en met Sodexo. STAP 4: BEVESTIG OF BETWIST DE PRESTATIE.
Hoe kom ik in mijn Beveiligde Zone? Vlaanderen.be.
Lees deze pagina voor. Op de website van Sodexo gaat u bovenaan in de zwarte balk naar Mijn dienstencheques beheren. Dan komt komt u rechtstreeks in de beveiligde zone en kunt u inloggen met uw gebruikelijke login en wachtwoord. Terug naar Vlaamse dienstencheques. Andere veelgestelde vragen. Ik ben mijn login of paswoord voor de Beveiligde Zone kwijt. Ik ben mijn login of paswoord voor de Beveiligde Zone kwijt. U kunt uw login of paswoord opvragen in de beveiligde zone zelf.: Bent u uw login kwijt? Kies Mijn logingegevens opvragen. Bent u uw paswoord kwijt? Kies Paswoord opvragen. Kan ik mijn Vlaamse dienstencheques omruilen of laten terugbetalen? Kan ik mijn Vlaamse dienstencheques omruilen of laten terugbetalen? Zolang ze nog geldig zijn, kunt u uw dienstencheques omruilen of laten terugbetalen. Een omruiling of terugbetaling kunt u op twee manieren aanvragen. Online: ga naar uw Beveiligde Zone, klik op Omruilen of op Terugbetalen en volg de instructies op het scherm. Papieren formulier: download het formulier aanvraag tot terugbetaling of het formulier aanvraag tot omruiling en stuur het volledig ingevuld op naar Dienstencheques Vlaanderen, postbus 76, 1180 Brussel.
Beveiligde Zone voor de dienstencheques.
Deze site biedt u de mogelijkheid om informatie in verband met uw dienstencheques te beheren en op te volgen. Login Paswoord Paswoord bewaren. U heeft reeds een login, maar u bent uw paswoord vergeten? Mijn logingegevens opvragen. Als u nog geen gebruiker van dienstencheques bent, kan u zich inschrijven via het online inschrijvingsformulier.

Contacteer ons