Resultaten voor dienstencheques vlaanderen sodexo

 
 
dienstencheques vlaanderen sodexo
Beveiligde Zone voor de dienstencheques.
Geef uw postcode in. Geef uw geboortedatum in. Geef een bankrekeningnummer in dat u heeft gebruikt bij een vorige bestelling. Heeft u nog geen dienstencheques besteld via overschrijving? Neem dan contact op met de klantendienst om uw logingegevens op te vragen.
Beveiligde Zone voor de dienstencheques.
Dienstencheques Vlaanderen.
Een nieuwe applicatie voor het eenvoudig beheren van uw dienstencheques via uw smartphone! Sodexo vergemakkelijkt het gebruik van elektronische dienstencheques dankzij de gratis mobiele applicatie Dienstencheques by Sodexo nu beschikbaar op Android en iOS! Het beheer van elektronische dienstencheques wordt intuïtiever, sneller en op elk moment mogelijk.
Beveiligde Zone voor de dienstencheques.
Om uw logingegevens aan te maken of op te kunnen vragen, moet u een gebruiker van dienstencheques zijn. Gebruiker papieren cheques. Gebruiker elektronische cheques. Als u nog geen gebruiker van dienstencheques bent, kan u zich inschrijven via het online inschrijvingsformulier.
Beveiligde Zone voor de dienstencheques.
Elektronische dienstencheques Gebruikers Vlaanderen.
Online betaling via Mijn dienstencheques beheeren. Wat is een gebruikersnummer? Elke gebruiker ontvangt na inschrijving bij Sodexo uniek gebruikersnummer dat bestaat uit 12 cijfers. Dit gebruikersnummer dient gebruikt te woorden in de communicatie naar en met Sodexo. STAP 4: BEVESTIG OF BETWIST DE PRESTATIE.
Formulieren voor de elektronische dienstencheque Dienstencheques.
Mijn dienstencheques beheren. Opvolging van prestaties. Contact: 02/401 31 30. 2017 Sodexo Wettelijke Vermeldingen. Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat wij u de beste ervaring geven op onze site. Als u doorgaat zonder uw instellingen te wijzigen, gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om alle cookies te ontvangen van deze site.
Beveiligde Zone voor de dienstencheques.
Deze site biedt u de mogelijkheid om informatie in verband met uw dienstencheques te beheren en op te volgen. Login Paswoord Paswoord bewaren. U heeft reeds een login, maar u bent uw paswoord vergeten? Mijn logingegevens opvragen. Als u nog geen gebruiker van dienstencheques bent, kan u zich inschrijven via het online inschrijvingsformulier.

Contacteer ons