Op zoek naar elektronische dienstencheques sodexo?

 
 
elektronische dienstencheques sodexo
elektronische dienstencheques Dienstencheques.
Sodexo dienstencheques bestellen voor rva poetshulp. Elektronische dienstencheques staan op een digitale rekening, u kan ze niet verliezen. Om elektronische dienstencheques te gebruiken, hebt u enkel een telefoon of een GSM nodig. Uw huishoudhulp belt dan op kosten van Sodexo om het aantal gepresteerde uren in te geven.
Tot slot bevestigt en betaalt u de prestatie Werk.be.
Indien u voor de elektronische dienstencheques kiest, volstaat het dus regelmatig dienstencheques te bestellen en nu en dan het saldo van uw elektronische portefeuille te raadplegen. U wordt per e-mail verwittigd wanneer het saldo van uw elektronische portefeuille ontoereikend is er nog maar 5 onvoldoende dienstencheques in uw elektronische portefeuille zitten.
Elektronische dienstencheques.
2.Controleer uw telefoonnummer op uw persoonlijke zone op de website van Sodexo. 3.Het is belangrijk dat u steeds een voldoende saldo dienstencheques hebt bij Sodexo en dat u tijdig uw betaling verricht. Het bestellen van dienstencheques gebeurt bij elektronische dienstencheques op dezelfde manier als bij papieren.
Beveiligde Zone voor de dienstencheques.
Deze site biedt u de mogelijkheid om informatie in verband met uw dienstencheques te beheren en op te volgen. Login Paswoord Paswoord bewaren. U heeft reeds een login, maar u bent uw paswoord vergeten? Mijn logingegevens opvragen. De vereiste configuratie.
Stap 3: Bestel uw elektronische dienstencheques Dienstencheques.
Bestel uw elektronische dienstencheques. Schrijf een veelvoud van 9 of 10 over op het rekeningnummer BE41 0017 7246 2610. Een bestelling dient altijd minstens 10 cheques te bevatten. Online betaling via Mijn dienstencheques beheeren. Wat is een gebruikersnummer? Elke gebruiker ontvangt na inschrijving bij Sodexo uniek gebruikersnummer dat bestaat uit 12 cijfers.
Over Sodexo Familiehulp.
Je noteert je gebruikersnummer van Sodexo als gestructureerde mededeling. Sodexo plaatst de dienstencheques in je elektronische portefeuille elektronische dienstencheques of verstuurt ze per post naar je thuisadres papieren dienstencheques. Elektronische of papieren dienstencheques? Bij Familiehulp dienstencheques kan je met elektronische of papieren dienstencheques betalen.
Dienstencheques Vlaanderen.
27 juni 2018. Volgend op de nieuwe regelgeving betreffende de bescherming van persoonsgegevens AVG, heeft Sodexo de wettelijke vermeldingen betreffende de dienstencheques van het Vlaamse Gewest geactualiseerd. U kan deze hier raadplegen. Ontdek de elektronische dienstencheques app. 15 februari 2017.
Elektronische dienstencheques: alle voordelen op een rijtje Plus Home Services.
De ingebelde uren worden door ons nagekeken en verwerkt en indien nodig kan u deze uren nog betwisten/aanpassen. Na validatie van de uren wordt het corresponderende aantal cheques door Sodexo in mindering gebracht van uw elektronische portefeuille. Wat zijn de voordelen van elektronische dienstencheques?

Contacteer ons