Meer resultaten voor sodexo dienstencheques inloggen

 
 
sodexo dienstencheques inloggen
Dienstencheques Vlaanderen.
Als ouder van een kind met een handicap kan u per kalenderjaar maximaal 2000 dienstencheques bestellen aan 9. U moet een door de bevoegde overheid uitgereikt attest indienen bij Sodexo om tot maximaal 2000 dienstencheques te kunnen bestellen aan 9.
SeniorenNet Voor mensen met levenservaring en levenswijsheid.
Help Zoeken Gebruikerslijst Registreer. Profiel Log in om je priv berichten te bekijken Inloggen. SeniorenNet Forum Index // Overige vragen. Geregistreerd op: 7-9-2014. Geplaatst: Zo 12 Maa 2017, 1912: Onderwerp: Dienstencheques Sodexo. Sinds begin dit jaar heb ik om de 14 dagen gedurende 4 uur een poetshulp via mijn ziekenkas.
Elektronische dienstencheques.
2.Controleer uw telefoonnummer op uw persoonlijke zone op de website van Sodexo. 3.Het is belangrijk dat u steeds een voldoende saldo dienstencheques hebt bij Sodexo en dat u tijdig uw betaling verricht. Het bestellen van dienstencheques gebeurt bij elektronische dienstencheques op dezelfde manier als bij papieren.
Beveiligde Zone voor de dienstencheques.
Om uw logingegevens aan te maken of op te kunnen vragen, moet u een gebruiker van dienstencheques zijn. Gebruiker papieren cheques. Gebruiker elektronische cheques. Als u nog geen gebruiker van dienstencheques bent, kan u zich inschrijven via het online inschrijvingsformulier.
Hoe kom ik in mijn Beveiligde Zone? Vlaanderen.be.
Lees deze pagina voor. Op de website van Sodexo gaat u bovenaan in de zwarte balk naar Mijn dienstencheques beheren. Dan komt komt u rechtstreeks in de beveiligde zone en kunt u inloggen met uw gebruikelijke login en wachtwoord. Terug naar Vlaamse dienstencheques.
Elektronische dienstencheques aanvragen of bestellen.
Voor elektronische dienstencheques: na de prestatie belt de huishoudhulp in op het gratis nummer van Sodexo om het aantal dienstencheques te laten valideren. Jij ontvangt altijd eerst een mail waarin staat hoe je de elektronische cheques kan bevestigen voordat ze in mindering gebracht worden van je saldo.
Beveiligde Zone voor de dienstencheques.
Deze site biedt u de mogelijkheid om informatie in verband met uw dienstencheques te beheren en op te volgen. Login Paswoord Paswoord bewaren. U heeft reeds een login, maar u bent uw paswoord vergeten? Mijn logingegevens opvragen. De vereiste configuratie.
User account Sodexo4You.
Artikelen en tips Voordelen en kortingen Meer weten over de Dienstencheques. in regio Brussel. in regio Vlaanderen. in regio Walloniƫ. Vind alle aanvaardingspunten terug waar je met jouw Sodexo Card en Sodexo cheques kan betalen. Ik wil mijn Lunch Pass Sodexo Card betalen.

Contacteer ons