Meer resultaten voor sodexo vlaanderen

 
 
sodexo vlaanderen
Amby Dienstencheques.
Een dienstencheque is een betaalmiddel waarvoor de drie gewesten Vlaanderen, Brussel en Wallonië een financiële bijdrage leveren. Iedere meerderjarige persoon die zijn hoofdverblijfplaats heeft in één van deze gewesten, kan dankzij de dienstencheques tegen een gunstige prijs beroep doen op een huishoudhulp via een erkend bureau. Per gewerkt uur ontvangt de huishoudhulp één dienstencheque. Wat kost een dienstencheque? De prijs van een dienstencheque is 9 EURO per cheque voor de eerste 400 aangekochte cheques per kalenderjaar. De overige 100 dienstencheques die u nog kan aankopen per kalenderjaar bedragen 10 EURO per cheque. Bovendien geniet je van een belastingsvermindering per dienstencheque waardoor dit nog extra voordelig is. Deze belastingsvermindering is afhankelijk van het gewest waarin u gedomicilieerd bent. Jaarlijks ontvangt u van Sodexo een fiscaal attest dat u bij uw belastingsaangifte kan voegen om van dit voordeel te genieten.
Sodexo-vacatures in Oost-Vlaanderen januari 2018 Indeed.com.
Lees meer over werken bij Sodexo. Keukenmedewerker Gent 38u/week Ref nr: AUR 420 regio. Sodexo 9.529 reviews Gent. Als Keukenmedewerker zal je instaan voor volgende taken: Je bent tewerkgesteld in een bedrijfsrestaurant; Je helpt mee met het voorbereiden van de.
Vlaanderen geeft Sodexo opnieuw boete van 32, miljoen euro Brussel De Standaard.
Niet te missen. Vlaanderen geeft Sodexo opnieuw boete van 32, miljoen euro. 18/08/2017 om 1439: Bron: BELGA. Sodexo krijgt van Vlaanderen opnieuw een boete van 32, miljoen euro omdat het bedrijf er niet in slaagt Vlaanderen massaal op elektronische dienstencheques te laten overschakelen.
Neem contact met ons op Sodexo.
Sociale secretariaten, federaties, boekhouders, vakbonden, u wordt allemaal door uw klanten geraadpleegd over extralegale voordelen. Sodexo is er om u te helpen. U bent op zoek naar een efficiënt mediakanaal voor een koopkrachtige doelgroep? Sodexo heeft de oplossing voor u!
Sodexo krijgt weer miljoenenboete van Vlaanderen: nog steeds te weinig elektronische dienstencheques Economie Geld HLN.
Amper 53 procent van de cheques was eind 2017 elektronisch, terwijl het contract met Sodexo vastlegt dat dat 95 procent moest zijn. Het Franse bedrijf moet nu een boete van 33, miljoen euro ophoesten, liefst 75 procent van wat Vlaanderen normaal zou moeten betalen.
Dienstencheques Vlaanderen.
Als ouder van een kind met een handicap kan u per kalenderjaar maximaal 2000 dienstencheques bestellen aan 9. U moet een door de bevoegde overheid uitgereikt attest indienen bij Sodexo om tot maximaal 2000 dienstencheques te kunnen bestellen aan 9.
1 jaar Vlaamse dienstencheques Werk.be.
Maar de cheques zijn ook een belangrijk instrument om zwartwerk tegen te gaan én laaggeschoolde en langdurig werkzoekenden te activeren. Daarom besliste de Vlaamse regering om de prijs van 9 euro per cheque én de fiscale aftrekbaarheid te behouden. In 2016 werden er in Vlaanderen 81.802.554 dienstencheques uitgegeven door Sodexo i.e.
Sodexo krijgt weer miljoenenboete van Vlaanderen: nog steeds te weinig elektronische dienstencheques economie De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. P
Amper 53 procent van de cheques was eind 2017 elektronisch, terwijl het contract met Sodexo vastlegt dat dat 95 procent moest zijn. Het Franse bedrijf moet nu een boete van 33, miljoen euro ophoesten, liefst 75 procent van wat Vlaanderen normaal zou moeten betalen.

Contacteer ons