Meer resultaten voor sodexo vlaanderen

 
 
sodexo vlaanderen
Vlaanderen geeft Sodexo opnieuw boete van 32, miljoen euro Bedrijven Trends.be.
Deel op LinkedIn. Vlaanderen geeft Sodexo opnieuw boete van 32, miljoen euro. 18/08/17 om 1427: Bijgewerkt om 1435.: Sodexo krijgt van Vlaanderen opnieuw een boete van 32, miljoen euro omdat het bedrijf er niet in slaagt Vlaanderen massaal op elektronische dienstencheques te laten overschakelen.
Vlaanderen geeft Sodexo opnieuw miljoenenboete De Krant HLN.
Vlaanderen geeft Sodexo opnieuw miljoenenboete. 19 augustus 2017. Deel via Facebook 0 Tweet. Dienstenchequebedrijf Sodexo krijgt van Vlaanderen opnieuw een boete, deze keer van 32, miljoen euro. Het bedrijf slaagt er niet in om Vlaanderen op elektronische dienstencheques te laten overschakelen.
Dienstencheques Vlaanderen.
Als ouder van een kind met een handicap kan u per kalenderjaar maximaal 2000 dienstencheques bestellen aan 9. U moet een door de bevoegde overheid uitgereikt attest indienen bij Sodexo om tot maximaal 2000 dienstencheques te kunnen bestellen aan 9.
Cijfers over dienstencheques voor huishoudhulp in Vlaanderen.
Hiervoor heeft de Vlaamse regering Sodexo aangesteld. Voor het grootste deel van de gebruikers en dienstenchequebedrijven is de overgang vlot verlopen. De regionalisering van de dienstencheques maakt het mogelijk om een eigen koers te varen. Vlaanderen zet volop in op administratieve vereenvoudiging en digitalisering.
Sodexo krijgt weer miljoenenboete van Vlaanderen: nog steeds te weinig elektronische dienstencheques economie De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. P
Amper 53 procent van de cheques was eind 2017 elektronisch, terwijl het contract met Sodexo vastlegt dat dat 95 procent moest zijn. Het Franse bedrijf moet nu een boete van 33, miljoen euro ophoesten, liefst 75 procent van wat Vlaanderen normaal zou moeten betalen.
Vlaanderen geeft Sodexo miljoenenboete VRT NWS. VRT NWS. VRT NWS.
Sodexo, het bedrijf dat voor de Vlaamse overheid sinds 2016 dienstencheques uitgeeft, krijgt van Vlaanderen voor de derde keer een boete opgelegd omdat het bedrijf er niet in slaagt Vlaanderen massaal op elektronische dienstencheques te laten overschakelen. Trui De Maré.
Dienstencheques kopen? Domestic Services.
OPGELET: Vanaf 1 januari 2016 zijn de 3 Gewesten operationeel bevoegd voor de uitgifte van dienstencheques. Sodexo blijft de unieke uitgever van de dienstencheques maar het rekeningnummer van Sodexo via hetwelk u uw dienstencheques dient te bestellen, is gewijzigd naar gelang de regio waar u woont.: Vlaanderen: BE41 0017 7246 2610.
Formaliteiten: eerst schrijft u zich in als gebruiker Werk.be.
U kunt het ook downloaden op www.dienstencheques-vlaanderen.be of het telefonisch aanvragen op o2 547 54 95 Sodexo. U bezorgt het ingevulde gebruikersformulier aan het uitgiftebedrijf, per fax 02 547 54 96 of per brief zie adressen in" Wenst u meer informatie?"

Contacteer ons