Resultaten voor sodexo vlaanderen

 
 
sodexo vlaanderen
Vlaanderen geeft Sodexo opnieuw boete Nieuws Data News.be.
Vlaanderen geeft Sodexo opnieuw boete. 18/08/17 om 1508: Bijgewerkt om 1511.: Sodexo krijgt een boete van 32, miljoen euro omdat het bedrijf er niet in slaagt Vlaanderen massaal op elektronische dienstencheques te laten overschakelen. Nauwelijks de helft van de cheques wordt elektronisch geïnd.
Boete voor Sodexo voor falen elektronische dienstencheque.
Boete voor Sodexo voor falen elektronische dienstencheque Auteur: Heidi Van Rompuy. di 18/10/2016 0816: Heidi Van Rompuy Sodexo, het bedrijf dat bevoegd is voor dienstencheques in Vlaanderen, krijgt van de Vlaamse overheid een boete van 280.000 euro. Dat schrijft Gazet van Antwerpen.
Dienstencheques Vlaanderen.
Een nieuwe applicatie voor het eenvoudig beheren van uw dienstencheques via uw smartphone! Sodexo vergemakkelijkt het gebruik van elektronische dienstencheques dankzij de gratis mobiele applicatie Dienstencheques by Sodexo nu beschikbaar op Android en iOS! Het beheer van elektronische dienstencheques wordt intuïtiever, sneller en op elk moment mogelijk.
Vlaamse dienstencheques Gemeente Merelbeke.
Twee partners die elk een eigen gebruikersnummer hebben bij de dienstencheque-onderneming, kunnen dus elk een belastingvermindering van 30 procent krijgen op een aankoopbedrag van maximaal 1.400 euro. Jaarlijks vanaf 1 april stuurt Sodexo u een fiscaal attest dat u bij uw belastingaangifte moet voegen. Dienstencheques Vlaanderen website Sodexo.
Vlaanderen geeft Sodexo opnieuw boete van 32, miljoen euro Gazet van Antwerpen.
Stad en Rand. Vlaanderen geeft Sodexo opnieuw boete van 32, miljoen euro. 18/08/2017 om 1402: Bron: BELGA. Foto: Photo News. Sodexo krijgt van Vlaanderen opnieuw een boete van 32, miljoen euro omdat het bedrijf er niet in slaagt Vlaanderen massaal op elektronische dienstencheques te laten overschakelen.
Sodexo card West-Vlaanderen goudengids.be.
Categorie of bedrijfsnaam. Stad, postcode, straat, buurt. Groenten fruit Kleinh. 1385 resultaten voor sodexo card West-Vlaanderen. Koop deze gegevens. 1 De Versmarkt. Handzamestraat 28/W2, 8610 Kortemark. Zondag 730: 1230.: Groenten fruit Kleinh. Staatsbaan 80, 8610 Handzame Kortemark. Bekijk alle adressen voor Renmans.
Alles weten over dienstencheques in Vlaanderen.
De rol van Sodexo. Om te kunnen genieten van dienstencheques moet men zich eerst gratis inschrijve n bij Sodexo die de dienst op nationaal vlak beheert. Via Sodexo kan u uw dienstencheques aankopen. Het online inschrijvingsformulier is beschikbaar op de website www.dienstencheques-vlaanderen.be.
Cijfers over dienstencheques voor huishoudhulp in Vlaanderen.
Hiervoor heeft de Vlaamse regering Sodexo aangesteld. Voor het grootste deel van de gebruikers en dienstenchequebedrijven is de overgang vlot verlopen. De regionalisering van de dienstencheques maakt het mogelijk om een eigen koers te varen. Vlaanderen zet volop in op administratieve vereenvoudiging en digitalisering.

Contacteer ons