Resultaten voor sodexo dienstencheques elektronisch inloggen

 
 
sodexo dienstencheques elektronisch inloggen
Dienstencheques Vlaanderen.
Jaarlijks rond 1 maart ontvangt u van Sodexo een fiscaal attest dat u bij uw belastingaangifte moet voegen om van het fiscaal voordeel te genieten. Ook met beperkt inkomen dienstencheques bestellen via belastingkrediet. Indien uw inkomen beperkt is, kan u toch dienstencheques bestellen en genieten van een belastingvermindering via een terugbetaalbaar belastingkrediet. U kan gebruik maken van uw belastingkrediet door het fiscaal attest bij uw belastingaangifte te voegen. Wanneer u geen aanslagbiljet toegestuurd krijgt, kan u deze zelf aanvragen bij uw plaatselijk belastingkantoor. Voor bijkomende informatie kan u de FOD Financiƫn contacteren op het nummer 02/572 57 57 normaal tarief. ELEKTRONISCH: u kan ook elektronische dienstencheques gebruiken die eenvoudiger en veiliger in gebruik zijn.
Dienstencheques vzw IN-Z.
Vink daar elektronisch aan. Vergeet daarna niet om IN-Z van deze wijziging op de hoogte te brengen. Anders kunnen wij uw helpster niet vragen om de gepresteerde uren dienstverlening door te geven. De App van Sodexo. Met de mobiele app Dienstencheques by Sodexo kunt u als dienstenchequeklant van IN-Z zonder uw computer te openen.
Elektronische dienstencheques Gebruikers Brussel.
Na het verstrijken van het termijn van 9 werkdagen, te tellen vanaf de prestatiedatum, wordt deze automatisch gevalideerd zonder dat er enige tussenkomst van u nodig is. In het specifiek geval dat de prestatie vanaf 1 december 2016 door uw erkende onderneming ingegeven werd, en niet door uw huishoudhulp, beschikt u over 60 kalenderdagen om de prestatie te bevestigen of te betwisten via uw Beveiligde zone of via uw mobiele app Dienstencheques by Sodexo.
Elektronische dienstencheques Gebruikers Vlaanderen.
Online betaling via Mijn dienstencheques beheeren. Wat is een gebruikersnummer? Elke gebruiker ontvangt na inschrijving bij Sodexo uniek gebruikersnummer dat bestaat uit 12 cijfers. Dit gebruikersnummer dient gebruikt te woorden in de communicatie naar en met Sodexo. STAP 4: BEVESTIG OF BETWIST DE PRESTATIE.
Hoe kom ik in mijn Beveiligde Zone? Vlaanderen.be.
Lees deze pagina voor. Op de website van Sodexo gaat u bovenaan in de zwarte balk naar Mijn dienstencheques beheren. Dan komt komt u rechtstreeks in de beveiligde zone en kunt u inloggen met uw gebruikelijke login en wachtwoord. Terug naar Vlaamse dienstencheques.
Elektronische dienstencheques.
3.Het is belangrijk dat u steeds een voldoende saldo dienstencheques hebt bij Sodexo en dat u tijdig uw betaling verricht. Het bestellen van dienstencheques gebeurt bij elektronische dienstencheques op dezelfde manier als bij papieren. Een doorlopende opdracht bij uw bankinstelling kan handig zijn.
Beveiligde Zone voor de dienstencheques.
Deze site biedt u de mogelijkheid om informatie in verband met uw dienstencheques te beheren en op te volgen. Login Paswoord Paswoord bewaren. U heeft reeds een login, maar u bent uw paswoord vergeten? Mijn logingegevens opvragen. De vereiste configuratie.
Elektronische dienstencheques aanvragen of bestellen.
Voor elektronische dienstencheques: na de prestatie belt de huishoudhulp in op het gratis nummer van Sodexo om het aantal dienstencheques te laten valideren. Jij ontvangt altijd eerst een mail waarin staat hoe je de elektronische cheques kan bevestigen voordat ze in mindering gebracht worden van je saldo.

Contacteer ons