Zoeken naar sodexo vlaanderen login

 
 
sodexo vlaanderen login
Dienstencheques Vlaanderen.
Als persoon met een handicap of indien u een tegemoetkoming voor hulp aan bejaarden krijgt, kan u per kalenderjaar maximaal 2000 dienstencheques bestellen aan 9. U moet een door de bevoegde overheid uitgereikt attest indienen bij Sodexo om tot maximaal 2000 dienstencheques te kunnen bestellen aan 9.
Formaliteiten: eerst schrijft u zich in als gebruiker Werk.be.
U kunt het ook downloaden op www.dienstencheques-vlaanderen.be of het telefonisch aanvragen op o2 547 54 95 Sodexo. U bezorgt het ingevulde gebruikersformulier aan het uitgiftebedrijf, per fax 02 547 54 96 of per brief zie adressen in" Wenst u meer informatie?"
Vlaanderen geeft Sodexo miljoenenboete.
vr 18/08/2017 1641: Trui De Maré Sodexo, het bedrijf dat voor de Vlaamse overheid sinds 2016 dienstencheques uitgeeft, krijgt van Vlaanderen voor de derde keer een boete opgelegd omdat het bedrijf er niet in slaagt Vlaanderen massaal op elektronische dienstencheques te laten overschakelen.
Beveiligde Zone voor de dienstencheques.
Deze site biedt u de mogelijkheid om informatie in verband met uw dienstencheques te beheren en op te volgen. Login Paswoord Paswoord bewaren. U heeft reeds een login, maar u bent uw paswoord vergeten? Mijn logingegevens opvragen. De vereiste configuratie.
Beheer je elektronische dienstencheques eenvoudig met de nieuwe app Werk.be.
De Vlaamse overheid is sinds 1 januari 2016 bevoegd voor de uitgifte van de dienstencheques. Samen met de Vlaamse overheid streeft Sodexo de uitgever van dienstencheques in Vlaanderen ernaar om tegen eind 2017 meer dan 90% van de dienstencheques in elektronische vorm uit te geven.
Beveiligde Zone voor de dienstencheques.
Deze site biedt u de mogelijkheid om informatie in verband met uw dienstencheques te beheren en op te volgen. Login Paswoord Paswoord bewaren. U heeft reeds een login, maar u bent uw paswoord vergeten? Mijn logingegevens opvragen. Als u nog geen gebruiker van dienstencheques bent, kan u zich inschrijven via het online inschrijvingsformulier.

Contacteer ons