Op zoek naar dienstencheques elektronisch?

 
 
dienstencheques elektronisch
En waarom niet overschakelen naar de elektronische dienstencheques? Dienstencheques.
Vink de optie Elektronisch aan in de rubriek Veranderen van betaalmiddel. Bewaar de aanpassing van het betaalmiddel door te klikken op Opslaan onderaan de pagina. Nadat deze 5 stappen doorlopen werden, wordt de wijziging van uw persoonsgegevens bevestigd via een boodschap in het groen, bovenaan de pagina. OPGELET: licht uw erkende onderneming in over de aanpassing van het betaalmiddel. Waarom overschakelen naar elektronische dienstencheques? Kiezen voor elektronische dienstencheques is kiezen voor gebruikersgemak en snelheid! Door de applicatie Dienstencheques by Sodexo, tot stand te brengen, vereenvoudigt Sodexo het gebruik van elektronische dienstencheques voor de gebruikers. Het beheer van de elektronische dienstencheque wordt intuïtief en snel.
Elektronische dienstencheques Gebruikers Brussel.
Kort nadat u de prestatie gevalideerd heeft zal de exacte hoeveelheid elektronische dienstencheques van uw portefuille gehaald worden om over te gaan tot betaling van de prestatie. De betaling kan enkel plaatsvinden als u over genoeg dienstencheques beschikt in uw portefeuille.
Hoe werkt het systeem van de dienstencheques in de praktijk? Werk.be.
U voert de volgende gegevens in: uw identificatienummer dat u van de onderneming krijgt, het soort activiteit, het aantal effectief gepresteerde uren. Deze informatie wordt rechtstreeks, elektronisch, ter beschikking gesteld van de erkende onderneming. U maakt gebruik van de jobtracker, een gratis mobiele applicatie om de prestaties te registreren. Indien de gebruiker geen vaste lijn of GSM heeft en u als werknemer geen gebruik kan maken van de jobtracker, kan de erkende onderneming de uitgevoerde prestaties manueel registreren. Indien u meer informatie wenst over de elektronische dienstencheques, kunt u de website van het uitgiftebedrijf raadplegen www.dienstencheques-vlaanderen.be.
Elektronisch Dienstencheques.
Naast papieren dienstencheques bestaan er ook elektronische dienstencheques. Het bestelproces voor beide formaten is hetzelfde. De elektronische dienstencheque is na bestelling sneller beschikbaar en eenvoudig in gebruik. Hieronder vindt u een kort overzicht van de belangrijkste verschillen tussen beide formaten dienstencheques.:
Overschakelen van papieren naar elektronische dienstencheques Vlaanderen.be.
Als u gebruikmaakt van Vlaamse dienstencheques, werkt u met papieren dienstencheques of met elektronische dienstencheques. Om over te schakelen van papieren dienstencheques naar elektronische dienstencheques, doet u de volgende stappen. Ga naar de Beveiligde Zone. Log in met uw gebruikersnaam en uw wachtwoord. Klik op het tabblad persoonsgegevens. Onderaan op de pagina klikt u op de gegevens wijzigen. Onder veranderen van betaalmiddel klikt u op elektronisch.
Beveiligde Zone voor de dienstencheques.
Deze site biedt u de mogelijkheid om informatie in verband met uw dienstencheques te beheren en op te volgen. Login Paswoord Paswoord bewaren. U heeft reeds een login, maar u bent uw paswoord vergeten? Mijn logingegevens opvragen. De vereiste configuratie.
Dienstencheques Vlaanderen.
ELEKTRONISCH: u kan ook elektronische dienstencheques gebruiken die eenvoudiger en veiliger in gebruik zijn. Naast papieren dienstencheques bestaan er ook elektronische dienstencheques. Het bestelproces voor beide formaten is hetzelfde. De elektronische dienstencheque is na bestelling sneller beschikbaar en eenvoudig in gebruik.
Elektronische dienstencheques aanvragen of bestellen.
Voor elektronische dienstencheques: na de prestatie belt de huishoudhulp in op het gratis nummer van Sodexo om het aantal dienstencheques te laten valideren. Jij ontvangt altijd eerst een mail waarin staat hoe je de elektronische cheques kan bevestigen voordat ze in mindering gebracht worden van je saldo.

Contacteer ons