Resultaten voor dienstencheques vlaanderen contact

 
 
dienstencheques vlaanderen contact
Beveiligde Zone voor de dienstencheques.
Deze site biedt u de mogelijkheid om informatie in verband met uw dienstencheques te beheren en op te volgen. Login Paswoord Paswoord bewaren. U heeft reeds een login, maar u bent uw paswoord vergeten? Mijn logingegevens opvragen. De vereiste configuratie.
Dienstencheques bestellen: Hoe? Waar? Hoeveel? Jobat.be.
We vroegen Anne Bogaert 54 uit Antwerpen hoeveel zij verdient. Het loon van een poetsvrouw met dienstencheques: 1.200 euro netto. We vroegen poetsvrouw Henriette Wouters 54 uit Muizen hoeveel zij verdient met dienstencheques. Wat zijn dienstencheques en hoeveel kosten ze?
Neem contact met ons op Sodexo.
Sociale secretariaten, federaties, boekhouders, vakbonden, u wordt allemaal door uw klanten geraadpleegd over extralegale voordelen. Sodexo is er om u te helpen. U bent op zoek naar een efficiƫnt mediakanaal voor een koopkrachtige doelgroep? Sodexo heeft de oplossing voor u!
Elektronische dienstencheques aanvragen of bestellen.
Om dienstencheques in Belgiƫ te kunnen bestellen, moet je jezelf eerst gratis registreren. Dit kan via het online inschrijvingsformulier op de website van Dienstencheques Vlaanderen. Indien gewenst brengt Het Poetsbureau de inschrijving voor jou in orde. Na registratie krijg je via mail of brief een bevestiging toegestuurd samen met je persoonlijke gebruikersnummer. Dit heb je nodig om dienstencheques te bestellen. Elke bestelling moet uit minstens 10 dienstencheques bestaan. Je hoeft je wel niet te houden aan een veelvoud van 10 en kan dus perfect 14, 18 of 23 cheques bestellen. Vul je gebruikersnummer in bij de gestructureerde mededeling op je overschrijvingsformulier en stort een veelvoud van 9 op rekening van Sodexo. De cheques blijven 8 maanden geldig. Stop je met het systeem, dan kan je de nog geldige overgebleven stuks altijd terugsturen naar Sodexo. Heb je de bestelde dienstencheques ontvangen? Dan kan je contact opnemen met Het Poetsbureau in je buurt om een geschikte huishoudhulp te vinden.
Dienstencheques Vlaanderen.
Mijn dienstencheques beheren. Opvolging van prestaties. Contact: 02/401 31 30. 2017 Sodexo Wettelijke Vermeldingen. Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat wij u de beste ervaring geven op onze site. Als u doorgaat zonder uw instellingen te wijzigen, gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om alle cookies te ontvangen van deze site.

Contacteer ons