Resultaten voor telefoonnummer sodexo dienstencheques vlaanderen

 
 
telefoonnummer sodexo dienstencheques vlaanderen
Beveiligde Zone voor de dienstencheques.
Deze site biedt u de mogelijkheid om informatie in verband met uw dienstencheques te beheren en op te volgen. Login Paswoord Paswoord bewaren. U heeft reeds een login, maar u bent uw paswoord vergeten? Mijn logingegevens opvragen. De vereiste configuratie.
Dienstencheques Vlaanderen.
Als ouder van een kind met een handicap kan u per kalenderjaar maximaal 2000 dienstencheques bestellen aan 9. U moet een door de bevoegde overheid uitgereikt attest indienen bij Sodexo om tot maximaal 2000 dienstencheques te kunnen bestellen aan 9.
Alles weten over dienstencheques in Vlaanderen.
De minimumbestelling bedraagt 10 dienstencheques, maar het is mogelijk om er 12, 23, 37. Om uw dienstencheques aan te kopen, dit is de te volgen procedure.: Schrijf het bedrag van uw bestelling over op de bankrekening van Sodexo BE41 0017 7246 2610.
Over Sodexo Familiehulp.
Hulp met dienstencheques. huishoudelijke hulp met dienstencheques. Hoe schrijf ik me in bij Sodexo? Sodexo werd door de overheid aangeduid als uitgiftebedrijf voor de dienstencheques in Vlaanderen, Brussel en Wallonië. Om dienstencheques te kunnen bestellen, vraag je dus eerst een gebruikersnummer aan bij Sodexo.:
Neem contact met ons op Sodexo.
Sociale secretariaten, federaties, boekhouders, vakbonden, u wordt allemaal door uw klanten geraadpleegd over extralegale voordelen. Sodexo is er om u te helpen. U bent op zoek naar een efficiënt mediakanaal voor een koopkrachtige doelgroep? Sodexo heeft de oplossing voor u!
lanaken sodexo inloggen telefoonnummer sodexo dienstencheques vlaanderen.
lanaken sodexo inloggen telefoonnummer sodexo dienstencheques vlaanderen. Sodexo vergemakkelijkt het gebruik van elektronische dienstencheques dankzij de gratis mobiele applicatie Dienstencheques by Sodexo nu beschikbaar op Android en iOS! Het beheer van elektronische dienstencheques wordt intuïtiever, sneller en op elk moment mogelijk.
Contact.
Sodexo Benefits and Rewards Services. Pleinlaan 15 1050 Brussel. Voor meer info, aarzel niet met ons contact op te nemen. Wij antwoorden graag op uw vragen. Gebruikers Voor alle vragen ivm de dienstencheques kan u terecht op de website van uw gewest.: Voor Brussel: www.dienstencheque.brussels. Tel: 32 2 401 31 60. Voor Vlaanderen: www.dienstencheques-vlaanderen.be.
Contact Sodexo.
Onze vooruitgang evalueren. You are here: Home Contact form. Onze diensten in bedrijven, scholen, zieken. huizen, woonzorgcentra etc. Tel: 32 02 679 12 11. 1050 Brussel Elsene. Benefits Rewards Services. Maaltijdcheques, Dienstencheques, Ecocheques etc. E-mail: contacteer ons. Sodexo Pass Belgium NV.

Contacteer ons