Zoeken naar elektronische dienstencheques bestellen 2016

 
 
elektronische dienstencheques bestellen 2016
Elektronische dienstencheques aanvragen of bestellen.
Het is een betaalmiddel uitgegeven door Sodexo dat bestaat in papieren en elektronische vorm. De prijs bedraagt normaal gezien 9 per cheque. Dankzij de fiscale vermindering van 30 % van de Vlaamse overheid blijft je eigen bijdrage echter beperkt tot 63, netto onder bepaalde voorwaarden. Jaarlijks stuurt Sodexo je een fiscaal attest om bij je belastingaangifte te voegen. Meer weten over de voorwaarden Ontdek onze diensten. Hoe dienstencheques bestellen?
Beveiligde Zone voor de dienstencheques.
Deze site biedt u de mogelijkheid om informatie in verband met uw dienstencheques te beheren en op te volgen. Login Paswoord Paswoord bewaren. U heeft reeds een login, maar u bent uw paswoord vergeten? Mijn logingegevens opvragen. De vereiste configuratie.
Dienstencheques Vlaanderen.
Om uw huishoudhulp te vergoeden voor de geleverde prestaties, overhandigt u één papieren of elektronische dienstencheque per volledig gewerkt uur. U kan per kalenderjaar 500 dienstencheques bestellen waarvan de eerste 400 aan 9 euro en de overige 100 aan 10. Er zijn echter een aantal situaties waarin de aankooplimiet per kalenderjaar verschilt, hier vindt u een overzicht. FISCAAL AFTREKBAAR: het dienstenchequesysteem biedt u een fiscaal voordeel. Dienstencheques zijn fiscaal aftrekbaar. Het fiscaal voordeel wordt toegekend op basis van uw hoofdverblijfplaats op 1 januari volgend op het jaar van de aankoop van de dienstencheques. Sinds 1 januari 2016, geldt een belastingvermindering van 270, per dienstencheque voor de eerste 156 aangekochte dienstencheques per persoon aanslagjaar 2017.
Ontdek de elektronische dienstencheques app Dienstencheques.
Sodexo vergemakkelijkt het gebruik van elektronische dienstencheques dankzij de gratis mobiele applicatie Dienstencheques by Sodexo nu beschikbaar op Android en iOS! Het beheer van elektronische dienstencheques wordt intuïtiever, sneller en op elk moment mogelijk. Wat kan u ermee doen? Uw saldo raadplegen en uw dienstencheques beheren.
Ontdek de elektronische dienstencheques app Dienstencheques.
Mijn dienstencheques beheren. Ontdek de elektronische dienstencheques app. Geplaatst op 25 november 2016. Een nieuwe applicatie voor het eenvoudig beheren van uw dienstencheques via uw smartphone! Sodexo vergemakkelijkt het gebruik van elektronische dienstencheques dankzij de gratis mobiele applicatie Dienstencheques by Sodexo nu beschikbaar op Android en iOS!
En waarom niet overschakelen naar de elektronische dienstencheques? Dienstencheques.
Waarom overschakelen naar elektronische dienstencheques? Kiezen voor elektronische dienstencheques is kiezen voor gebruikersgemak en snelheid! Door de applicatie Dienstencheques by Sodexo, tot stand te brengen, vereenvoudigt Sodexo het gebruik van elektronische dienstencheques voor de gebruikers. Het beheer van de elektronische dienstencheque wordt intuïtief en snel.
Elektronische dienstencheques Gebruikers Brussel.
Voor de prestaties die voor 1 december 2016 ingegeven werden is een manuele validatie of tegenspraak vereist. Erkende onderneming contacteren. Prestatie wordt gevalideerd. Ga terug naar Gebruikers. Stap 8: De prestatie is betaald. Kort nadat u de prestatie gevalideerd heeft zal de exacte hoeveelheid elektronische dienstencheques van uw portefuille gehaald worden om over te gaan tot betaling van de prestatie. De betaling kan enkel plaatsvinden als u over genoeg dienstencheques beschikt in uw portefeuille. Indien het saldo van uw portefeuille onvoldoende is kan de prestatie niet betaald worden. U dient dan zo snel mogelijk nieuwe dienstencheques te bestellen, omdat de geldigheid van de cheques die in uw portefeuille overbleven mogelijk verstreken is.
Elektronische dienstencheques Gebruikers Vlaanderen.
STAP 3: BESTEL UW ELEKTRONISCHE DIENSTENCHEQUES. Schrijf een veelvoud van 9 of 10 over op het rekeningnummer BE41 0017 7246 2610. Een bestelling dient altijd minstens 10 cheques te bevatten. Online betaling via Mijn dienstencheques beheeren. Wat is een gebruikersnummer?

Contacteer ons