Op zoek naar elektronische dienstencheques bestellen 2016?

 
 
elektronische dienstencheques bestellen 2016
Dienstencheques Vlaanderen.
BETAALBAAR: voor de voordelige prijs van 9 per gewerkt uur, heeft u een betaalbare huishoudhulp. Om uw huishoudhulp te vergoeden voor de geleverde prestaties, overhandigt u één papieren of elektronische dienstencheque per volledig gewerkt uur. U kan per kalenderjaar 500 dienstencheques bestellen waarvan de eerste 400 aan 9 euro en de overige 100 aan 10. Er zijn echter een aantal situaties waarin de aankooplimiet per kalenderjaar verschilt, hier vindt u een overzicht. FISCAAL AFTREKBAAR: het dienstenchequesysteem biedt u een fiscaal voordeel. Dienstencheques zijn fiscaal aftrekbaar. Het fiscaal voordeel wordt toegekend op basis van uw hoofdverblijfplaats op 1 januari volgend op het jaar van de aankoop van de dienstencheques. Sinds 1 januari 2016, geldt een belastingvermindering van 270, per dienstencheque voor de eerste 156 aangekochte dienstencheques per persoon aanslagjaar 2017.
Beheer je elektronische dienstencheques eenvoudig met de nieuwe app Werk.be.
De Vlaamse overheid is sinds 1 januari 2016 bevoegd voor de uitgifte van de dienstencheques. Samen met de Vlaamse overheid streeft Sodexo de uitgever van dienstencheques in Vlaanderen ernaar om tegen eind 2017 meer dan 90% van de dienstencheques in elektronische vorm uit te geven. Vandaag maken ook al meer dan tweeduizend werknemers gebruik van de app workers om hun prestaties door te geven. 61% van de elektronische dienstencheques-prestaties worden reeds via de app JobTracker ingegeven. Sodexo wil het gebruiksgemak voor de gebruiker nog verhogen. De nieuwe app maakt het beheer van de elektronische dienstencheques gemakkelijk en snel. De app is eenvoudig te downloaden en sluit perfect aan op de tendens naar digitalisering en modernisering van de Vlaamse dienstencheques. Via de app kan de gebruiker zijn saldo en historiek bekijken. Je kan eenvoudig en om het even waar en wanneer de prestaties bevestigen die de poetshulp ingegeven heeft. In het menu vind je daarnaast ook handige informatie om nieuwe cheques te bestellen en een stand-van-zaken van het aantal cheques waarop je dat jaar nog recht hebt.
Elektronische dienstencheques aanvragen of bestellen.
Het is een betaalmiddel uitgegeven door Sodexo dat bestaat in papieren en elektronische vorm. De prijs bedraagt normaal gezien 9 per cheque. Dankzij de fiscale vermindering van 30 % van de Vlaamse overheid blijft je eigen bijdrage echter beperkt tot 63, netto onder bepaalde voorwaarden. Jaarlijks stuurt Sodexo je een fiscaal attest om bij je belastingaangifte te voegen. Meer weten over de voorwaarden Ontdek onze diensten. Hoe dienstencheques bestellen?
En waarom niet overschakelen naar de elektronische dienstencheques? Dienstencheques.
Waarom overschakelen naar elektronische dienstencheques? Kiezen voor elektronische dienstencheques is kiezen voor gebruikersgemak en snelheid! Door de applicatie Dienstencheques by Sodexo, tot stand te brengen, vereenvoudigt Sodexo het gebruik van elektronische dienstencheques voor de gebruikers. Het beheer van de elektronische dienstencheque wordt intuïtief en snel.
Nieuws Dienstencheques.
Transfer van uw portefeuille met elektronische dienstencheques. Op 1 januari 2016 werd uw portefeuille met uw elektronische dienstencheques overgedragen naar het nieuwe regionale systeem. Elke gebruiker kan zijn elektronische dienstencheques terugvinden in zijn eigen regionale beveiligde zone: https//extranet.dienstencheques-vlaanderen.be: Dankzij deze overdracht is het beheren van uw elektronische dienstencheques nog makkelijker aangezien alles via 1 en dezelfde site verloopt en dat alle gebruiksvoorwaarden nog. Welkom bij de dienstencheques van het Vlaams Gewest. Uw Gewest zal nu instaan voor de uitvoering en de opvolging van uw dienstencheques. Uw hoofdverblijfplaats bepaalt de regio waartoe u behoort. Dienstencheques bestellen blijft eenvoudig: Een nieuwe bankrekeningnummer: IBAN: BE41 0017 7246 2610 BIC: GEBABEBB Gestructureerde mededeling bij uw overschrijvingen: uw bestaande gebruikersnummer 12 cijfers Stort altijd het juiste bedrag, minimum.
Beveiligde Zone voor de dienstencheques.
Deze site biedt u de mogelijkheid om informatie in verband met uw dienstencheques te beheren en op te volgen. Login Paswoord Paswoord bewaren. U heeft reeds een login, maar u bent uw paswoord vergeten? Mijn logingegevens opvragen. De vereiste configuratie.
Ontdek de elektronische dienstencheques app Dienstencheques.
Sodexo vergemakkelijkt het gebruik van elektronische dienstencheques dankzij de gratis mobiele applicatie Dienstencheques by Sodexo nu beschikbaar op Android en iOS! Het beheer van elektronische dienstencheques wordt intuïtiever, sneller en op elk moment mogelijk. Wat kan u ermee doen? Uw saldo raadplegen en uw dienstencheques beheren.
Elektronische dienstencheques Gebruikers Brussel.
Voor de prestaties die voor 1 december 2016 ingegeven werden is een manuele validatie of tegenspraak vereist. Erkende onderneming contacteren. Prestatie wordt gevalideerd. Ga terug naar Gebruikers. Stap 8: De prestatie is betaald. Kort nadat u de prestatie gevalideerd heeft zal de exacte hoeveelheid elektronische dienstencheques van uw portefuille gehaald worden om over te gaan tot betaling van de prestatie. De betaling kan enkel plaatsvinden als u over genoeg dienstencheques beschikt in uw portefeuille. Indien het saldo van uw portefeuille onvoldoende is kan de prestatie niet betaald worden. U dient dan zo snel mogelijk nieuwe dienstencheques te bestellen, omdat de geldigheid van de cheques die in uw portefeuille overbleven mogelijk verstreken is.

Contacteer ons