Zoeken naar sodexo dienstencheques telefoon

 
 
sodexo dienstencheques telefoon
Elektronische dienstencheques om diensten aan huis mee te betalen.
MAKKELIJK TE BEHEREN: geen risico meer op fouten bij het invullen van de dienstencheque.; SNEL: de bestelde dienstencheques zijn veel sneller beschikbaar dan papieren dienstencheques.; VEILIG: gedaan met diefstal of verlies. De werkwijze met elektronische cheques verloopt als volgt: je huishoudhulp belt de gepresteerde uren per sessie met jouw telefoon vast of mobiel of met de speciale app op haar/zijn smartphone in, op het gratis nummer van Sodexo.
Dienstencheques Brussel Brussels Hoofdstedelijk Gewest.
Wist u dat de Brusselse dienstencheques niet terugbetaald of omgeruild kunnen worden? Enige uitzondering: in het geval u uw dienstencheques niet ontvangen hebt in uw brievenbus ten gevolge van een fout vanwege bpost. Sodexo zorgt in dat geval voor een vervanging van de cheques.
Dienstencheques Vlaanderen.
Een nieuwe applicatie voor het eenvoudig beheren van uw dienstencheques via uw smartphone! Sodexo vergemakkelijkt het gebruik van elektronische dienstencheques dankzij de gratis mobiele applicatie Dienstencheques by Sodexo nu beschikbaar op Android en iOS! Het beheer van elektronische dienstencheques wordt intuïtiever, sneller en op elk moment mogelijk.
Elektronische dienstencheques Gebruikers Vlaanderen.
Online betaling via Mijn dienstencheques beheeren. Wat is een gebruikersnummer? Elke gebruiker ontvangt na inschrijving bij Sodexo uniek gebruikersnummer dat bestaat uit 12 cijfers. Dit gebruikersnummer dient gebruikt te woorden in de communicatie naar en met Sodexo. STAP 4: BEVESTIG OF BETWIST DE PRESTATIE.
Sodexo Dienstencheques Openingsuren adressen Stad Gent.
Openingsuren en adressen. Listen to this page. Sodexo Dienstencheques Openingsuren adressen. 32 2 547 54 95. 32 2 547 54 96. 18 april 2017 0845.: 09 210 10 10 ma-za van 8-19 u. Persruimte Stad Gent. Juridische info en privacy.
Elektronische Dienstencheques Dienstencheques Vlaanderen.
In dit geval is het belangrijk voor de terugbetaling van de dienstencheques dat de gebruiker de prestaties handmatig bevestigt. Prestaties telefonisch doorgeven. De uitgevoerde prestatie kan zowel met de vaste telefoon van de gebruiker als met de mobiele telefoon om de prestaties door te geven.:
Contact.
Sodexo Benefits and Rewards Services. Pleinlaan 15 1050 Brussel. Voor meer info, aarzel niet met ons contact op te nemen. Wij antwoorden graag op uw vragen. Gebruikers Voor alle vragen ivm de dienstencheques kan u terecht op de website van uw gewest.:
Neem contact met ons op Sodexo.
Sociale secretariaten, federaties, boekhouders, vakbonden, u wordt allemaal door uw klanten geraadpleegd over extralegale voordelen. Sodexo is er om u te helpen. U bent op zoek naar een effici├źnt mediakanaal voor een koopkrachtige doelgroep? Sodexo heeft de oplossing voor u!

Contacteer ons