Meer resultaten voor sodexo dienstencheques terugbetaling

 
 
sodexo dienstencheques terugbetaling
terugbetaling / omruiling dienstencheques van 850, euro Sthep www.sthep.be.
De vervaldag vindt u terug in het midden van de cheque aan de voorzijde: U" kan deze cheque gebruiken, de omruiling of de terugbetaling aanvragen tot /./2014. Voor terugbetaling of omruiling van uw resterende dienstencheques van 850, euro moeten deze VOOR 15 APRIL 2014 teruggestuurd worden naar sodexo om zeker te zijn dat sodexo deze zal terugbetalen of omruilen!
Gebruik en Terugbetaling Dienstencheques.
Erkende ondernemingen aanvaarden zowel elektronische als papieren dienstencheques. Hieronder vindt u de informatie terug over het gebruik en de terugbetaling van beide types van dienstencheques.: Gebruik en terugbetaling van elektronische dienstencheques. Gebruik en terugbetaling van papieren dienstencheques. Erkende onderneming worden. 2017 Sodexo Wettelijke Vermeldingen.
Omruiling of terugbetaling vragen Werk.be.
Elke aanvraag om dienstencheques te ruilen tegen nieuwe dienstencheques met een nieuwe geldigheidsduur, moet binnen de geldigheidsperiode van de dienstencheques worden ingediend. Het uitgiftebedrijf rekent administratiekosten aan voor het terugbetalen of omruilen van papieren cheques 050, EUR per omgeruilde dienstencheque en 050, EUR per terugbetaalde dienstencheque. In het kader van de moederschapshulp kunnen de gebruikers niet om de terugbetaling van ongebruikte of verloren dienstencheques vragen.
Vragen over dienstencheques Domestic Services.
BTW per cheque gefactureerd voor administratiekosten. Omruiling van elektronische cheques is gratis. Als u terugbetaling of omruiling van dienstencheques wenst, dient u het gepaste formulier op de website van Sodexo in te vullen, in functie van de regio waar u woont.:
WAT DOE IK MET PAPIEREN OF ELEKTRONISCHE DIENSTENCHEQUES DIE IK NIET MEER ZAL GEBRUIKEN OF DIE DICHT BIJ HUN VERVALDATUM ZIJN? Home For You.
Na ontvangst van uw aanvraag tot terugbetaling of omruiling samen met de grote strook van de dienstencheques, stuurt Sodexo u een bericht mail, fax, brief als er administratieve kosten te betalen zijn. Bij een terugbetaling bedragen de administratieve kosten 050, per dienstencheques.
Gebruik en terugbetaling? Dienstencheques Brussel.
Bijzonder geval: verlies of diefstal. In het geval dat uw dienstencheques verloren zijn geraakt of gestolen werden alvorens ze opgestuurd konden worden naar Sodexo voor terugbetaling, kan u onderstaand formulier gebruiken.: Formulier voor aangifte van verlies/diefstal van dienstencheques voor erkende ondernemingen.
Formulieren voor de papieren dienstencheque Dienstencheques.
Aanvraag voor terugbetaling van papieren dienstencheques. Dienst na verkoop voor papieren dienstencheques. Ontvangst van niet-bestelde papieren dienstencheques. Aftekenlijst voor prestaties uitgevoerd door mijn huishoudhulp. Wat is een dienstencheque? Hoe dienstencheques gebruiken? Waarvoor dienstencheques gebruiken? Een huishoudhulp vinden. Vous habitez dans une commune à facilités? Accédez à l'explication' des titres-services en Région flamande en français. Comment changer la langue de mon Espace sécurisé? Comment s'inscrire' au système des titres-services avec le formulaire en français? Voir la traduction d'un' titre-service papier en français. Mijn dienstencheques beheren. Opvolging van prestaties. Contact: 02/401 31 30. 2017 Sodexo Wettelijke Vermeldingen.

Contacteer ons