Resultaten voor dienstencheques elektronisch bestellen

 
 
dienstencheques elektronisch bestellen
Overschakelen van papieren naar elektronische dienstencheques Vlaanderen.be.
Als u gebruikmaakt van Vlaamse dienstencheques, werkt u met papieren dienstencheques of met elektronische dienstencheques. Om over te schakelen van papieren dienstencheques naar elektronische dienstencheques, doet u de volgende stappen. Ga naar de Beveiligde Zone. Log in met uw gebruikersnaam en uw wachtwoord. Klik op het tabblad persoonsgegevens. Onderaan op de pagina klikt u op de gegevens wijzigen. Onder veranderen van betaalmiddel klikt u op elektronisch.
Dienstencheques Vlaanderen.
Indien uw inkomen beperkt is, kan u toch dienstencheques bestellen en genieten van een belastingvermindering via een terugbetaalbaar belastingkrediet. U kan gebruik maken van uw belastingkrediet door het fiscaal attest bij uw belastingaangifte te voegen. Wanneer u geen aanslagbiljet toegestuurd krijgt, kan u deze zelf aanvragen bij uw plaatselijk belastingkantoor. Voor bijkomende informatie kan u de FOD Financiƫn contacteren op het nummer 02/572 57 57 normaal tarief. ELEKTRONISCH: u kan ook elektronische dienstencheques gebruiken die eenvoudiger en veiliger in gebruik zijn.
Elektronische dienstencheques om diensten aan huis mee te betalen.
Na onze validatie max 5 werkdagen kun/moet je de dienstencheques bevestigen binnen 4 dagen in je persoonlijke zone op de Sodexo-website. Pas daarna worden ze in mindering gebracht. Je ontvangt van Sodexo een login en paswoord om jouw elektronische portefeuille in je persoonlijke zone op www.dienstencheques.sodexo.be te beheren. De poetshulp kan huishoudhulp zijn/haar gewerkte uren registreren via de gratis mobiele applicatie Job Tracker by Sodexo. De applicatie is een alternatief voor het elektronisch inbellen van de prestaties.
elektronische dienstencheques Dienstencheques.
Sodexo dienstencheques bestellen voor rva poetshulp. Elektronische dienstencheques staan op een digitale rekening, u kan ze niet verliezen. Om elektronische dienstencheques te gebruiken, hebt u enkel een telefoon of een GSM nodig. Uw huishoudhulp belt dan op kosten van Sodexo om het aantal gepresteerde uren in te geven.
Beveiligde Zone voor de dienstencheques.
Deze site biedt u de mogelijkheid om informatie in verband met uw dienstencheques te beheren en op te volgen. Login Paswoord Paswoord bewaren. U heeft reeds een login, maar u bent uw paswoord vergeten? Mijn logingegevens opvragen. Als u nog geen gebruiker van dienstencheques bent, kan u zich inschrijven via het online inschrijvingsformulier.
Elektronische dienstencheques aanvragen of bestellen.
Indien gewenst brengt Het Poetsbureau de inschrijving voor jou in orde. Na registratie krijg je via mail of brief een bevestiging toegestuurd samen met je persoonlijke gebruikersnummer. Dit heb je nodig om dienstencheques te bestellen. Elke bestelling moet uit minstens 10 dienstencheques bestaan.
Elektronische dienstencheques Gebruikers Brussel.
U dient dan zo snel mogelijk nieuwe dienstencheques te bestellen, omdat de geldigheid van de cheques die in uw portefeuille overbleven mogelijk verstreken is. Het weghalen van de dienstencheques uit uw portefeuille kan enkele uren in beslag nemen. Dit is normaal.
En waarom niet overschakelen naar de elektronische dienstencheques? Dienstencheques.
Vink de optie Elektronisch aan in de rubriek Veranderen van betaalmiddel. Bewaar de aanpassing van het betaalmiddel door te klikken op Opslaan onderaan de pagina. Nadat deze 5 stappen doorlopen werden, wordt de wijziging van uw persoonsgegevens bevestigd via een boodschap in het groen, bovenaan de pagina. OPGELET: licht uw erkende onderneming in over de aanpassing van het betaalmiddel. Waarom overschakelen naar elektronische dienstencheques?

Contacteer ons