Zoeken naar hoe elektronische dienstencheques bestellen

 
 
hoe elektronische dienstencheques bestellen
En waarom niet overschakelen naar de elektronische dienstencheques? Dienstencheques.
Mijn dienstencheques beheren. En waarom niet overschakelen naar de elektronische dienstencheques? Geplaatst op 15 februari 2017. Hoe overschakelen naar elektronische dienstencheques? OVERSTAPPEN NAAR DE ELEKTRONISCHE DIENSTENCHEQUE VIA ONS ONLINE FORMULIER OF VIA DE 5 STAPPEN HIERONDER.: Log u in op uw Beveiligde Zone voor het beheer van uw dienstencheques.
Beveiligde Zone voor de dienstencheques.
Deze site biedt u de mogelijkheid om informatie in verband met uw dienstencheques te beheren en op te volgen. Login Paswoord Paswoord bewaren. U heeft reeds een login, maar u bent uw paswoord vergeten? Mijn logingegevens opvragen. De vereiste configuratie.
Elektronische dienstencheques Gebruikers Brussel.
Stap 3: Bestel uw elektronische dienstencheques. Wat moet er concreet gebeuren bij het bestellen van dienstencheques? Overschrijving van een veelvoud van 9 of 10 op het rekeningnummer BE28 0017 7246 3620. Gestructureerde mededeling met gebruikersnummer. Hoe raadpleeg ik het saldo van mijn elektronische dienstencheques?
Dienstencheques Vlaanderen.
Ik schrijf me in via het papieren formulier. Hoe dienstencheques gebruiken? Het gemak van de elektronische dienstencheque. Het alternatief: de papieren dienstencheques. Communes à facilités. Inschrijven en gebruik. Documenten en formulieren. Waarvoor dienstencheques gebruiken? Vervoer van personen met beperkte mobiliteit. Communes à facilités. Inschrijven en gebruik. Documenten en formulieren. Hoeveel dienstencheques kan ik per jaar bestellen?
Stap 3: Bestel uw elektronische dienstencheques Dienstencheques.
Ga terug naar Gebruikers. Bestel uw elektronische dienstencheques. Schrijf een veelvoud van 9 of 10 over op het rekeningnummer BE41 0017 7246 2610. Een bestelling dient altijd minstens 10 cheques te bevatten. Online betaling via Mijn dienstencheques beheeren. Wat is een gebruikersnummer?
Overschakelen van papieren naar elektronische dienstencheques Vlaanderen.be.
Overschakelen van papieren naar elektronische dienstencheques. Lees deze pagina voor. Als u gebruikmaakt van Vlaamse dienstencheques, werkt u met papieren dienstencheques of met elektronische dienstencheques. Om over te schakelen van papieren dienstencheques naar elektronische dienstencheques, doet u de volgende stappen.
Ontdek de elektronische dienstencheques app Dienstencheques.
Kies voor het gemak van de elektronische dienstencheque en de talrijke voordelen van de mobiele applicatie Dienstencheques by Sodexo: schakel nu over naar de elektronische dienstencheque! Ontdek hoe u in enkele klikken kan overschakelen naar elektronisch. Vorige En waarom niet overschakelen naar de elektronische dienstencheques?
Elektronische dienstencheques aanvragen of bestellen.
Het is een betaalmiddel uitgegeven door Sodexo dat bestaat in papieren en elektronische vorm. De prijs bedraagt normaal gezien 9 per cheque. Dankzij de fiscale vermindering van 30 % van de Vlaamse overheid blijft je eigen bijdrage echter beperkt tot 63, netto onder bepaalde voorwaarden. Jaarlijks stuurt Sodexo je een fiscaal attest om bij je belastingaangifte te voegen. Meer weten over de voorwaarden Ontdek onze diensten. Hoe dienstencheques bestellen?

Contacteer ons