Zoeken naar overschakelen naar elektronische dienstencheques sodexo

 
 
overschakelen naar elektronische dienstencheques sodexo
Vlaanderen geeft Sodexo miljoenenboete VRT NWS. VRT NWS. VRT NWS.
Sodexo, het bedrijf dat voor de Vlaamse overheid sinds 2016 dienstencheques uitgeeft, krijgt van Vlaanderen voor de derde keer een boete opgelegd omdat het bedrijf er niet in slaagt Vlaanderen massaal op elektronische dienstencheques te laten overschakelen. Trui De Maré. vr 18 aug 2017 1641.: Op dit ogenblik worden maar 5259, procent van de dienstencheques elektronisch geïnd terwijl Sodexo als streefdoel had opgesteld om midden dit jaar al een aandeel van 86 procent elektrische cheques te halen. Tegen eind dit jaar is het streefcijfer zelfs 95 procent. Dat de overschakeling van papieren naar elektronische dienstencheques zo moeilijk verloopt, heeft vooral te maken met vaste gewoontes van de gebruikers zegt Ben Broeckx van Sodexo.
Over Sodexo Familiehulp.
Wil je graag overschakelen van papieren naar elektronische dienstencheques? Bekijk dan in dit filmpje hoe dit eenvoudig kan. Zo contacteer je Sodexo. Voor al je vragen over dienstencheques je gebruikersnummer, je persoonlijke gegevens, je beveiligde zone op de website van Sodexo, je bestellingen van dienstencheques kan je bij Sodexo terecht.
Hoe kan ik omschakelen van papieren Gezinszorg Villers vzw.
Hoe kan ik omschakelen van papieren dienstencheques naar elektronische dienstencheques? Overschakelen van papieren naar elektronische dienstencheques is eenvoudig en volledig gratis. Het enige wat je moet doen, is enkele gegevens invullen op de website van Sodexo. Je gaat als volgt te werk.:
Elektronische dienstencheques aanvragen of bestellen.
Je elektronische portefeuille beheren gaat snel en makkelijk via je smartphone. Download de mobiele app Dienstencheques bij Sodexo en je hebt alles meteen binnen handbereik. Schakel over van papieren naar elektronische dienstencheques. Wist je dat je op elk moment volledig kosteloos kan overschakelen van papieren dienstencheques naar een elektronische versie?
En waarom niet overschakelen naar de elektronische dienstencheques? Dienstencheques.
Waarom overschakelen naar elektronische dienstencheques? Kiezen voor elektronische dienstencheques is kiezen voor gebruikersgemak en snelheid! Door de applicatie Dienstencheques by Sodexo, tot stand te brengen, vereenvoudigt Sodexo het gebruik van elektronische dienstencheques voor de gebruikers. Het beheer van de elektronische dienstencheque wordt intuïtief en snel.

Contacteer ons