Resultaten voor sodexo inloggen maaltijdcheques

 
 
sodexo inloggen maaltijdcheques
Sodexo4You in de App Store.
van familieleden te raadplegen. Toegang tot een uitgebreide zoekmotor voor de Sodexo Card en andere Sodexo cheques. Nieuwe transacties zijn niet weergegeven als hun geldige datum in de toekomst ligt. Als het wachtwoord veranderd wordt zal de applicatie automatisch aan de gebruiker vragen om zich opnieuw aan te melden tijdens het refreshen van de gegevens. Versie 1.2.10 van 29/8 vereiste een desinstallatie van de vorige versie om te kunnen werken. Zonder deze desinstallatie crashte de applicatie. Versie 1.2.11 corrigeert dit update-probleem. Application Name Refactoring. 17 mei 2014. Bug fixes van problemen met de aanmelding.: Als de gebruiker geen transactie in zijn historische overzicht heeft. Als de taal van de mobiel geen Frans geen Nederlands, en geen Engels is. We hebben de bug van authenticatie plaatsgevonden op 1 februari gecorrigeerd. We hebben de problemen om in te loggen die sommigen ondervinden gecorrigeerd. We hebben de verlenging van de geldigheidsduur van de maaltijdcheques van 3 maanden naar 1 jaar aangepast. Fix: Een aantal gebruikers kunnen zich nu inloggen op de applicatie.
Applicatie Sodexo4You.
Nog geen lid? Lid zijn van Sodexo4You biedt je tal van voordelen. Dankzij jouw persoonlijk profiel kan je van verschillende kortingen en exclusieve aanbiedingen genieten. Gebruik jouw Sodexo Card of een andere Sodexo cheque om je vandaag nog te registreren.
Beveiligde Zone voor de dienstencheques.
Deze site biedt u de mogelijkheid om informatie in verband met uw dienstencheques te beheren en op te volgen. Login Paswoord Paswoord bewaren. U heeft reeds een login, maar u bent uw paswoord vergeten? Mijn logingegevens opvragen. De vereiste configuratie.
Sodexo4You Apps op Google Play.
Blijf op de hoogte van de laatste stortingen, transacties en vervaldata van uw elektronische maaltijdcheques. Zoek handelaren om u heen met de hulp van Maps om te zien waar u uw elektronische maaltijdcheques en andere Sodexo cheques kunt spenderen. Krijg directe toegang tot de Consumentendienst van Sodexo en de dienst Card Stop.
Bestellen Sodexo.
Welkom bij Sodexo.
Sodexo Card, uw elektronische maaltijdcheque Sodexo.
e-Cadeau Pass de elektronische geschenkcheque van Sodexo. Dagelijk gebruik: De Sodexo Card kan zoals een bankkaart gebruikt worden op alle bestaande betaalterminals van de aangeslotene handelaars en restaurants. Automatische storting: De elektronische cheques worden automatisch gestort op de Sodexo rekeningen.

Contacteer ons