Zoeken naar sodexo inloggen maaltijdcheques

 
 
sodexo inloggen maaltijdcheques
Bestellen Sodexo.
Toolbox.
Sodexo voorziet de mogelijkheid om naargelang de situatie van de klant toekennen van elektronische maaltijdcheques of toekennen van papieren én elektronische maaltijdcheques zowel elektronische als papieren maaltijdcheques in 1 enkele bestelling door te geven. Er bestaan hiervoor verschillende bestelformaten Excel, XML, etc.
Sodexo4You.
Lid zijn van Sodexo4You biedt je tal van voordelen. Dankzij jouw persoonlijk profiel kan je van verschillende kortingen en exclusieve aanbiedingen genieten. Gebruik jouw Sodexo Card of een andere Sodexo cheque om je vandaag nog te registreren. Het SALDO van jouw Sodexo account.
Applicatie Sodexo4You.
De mobiele app Sodexo4You. Alle info over je Sodexo Card gewoon in je broekzak! Nog makkelijker om uw Sodexo Card dagelijks te beheren! Met de Sodexo4You App heeft u toegang tot uw Sodexo account waar en wanneer u het wenst!
Welkom bij Sodexo.
User account Sodexo4You.
De Sodexo Card een goede reflex om prachtige cadeaus te winnen. Van 4 tem 15 juni: Doe mee aan de Sodexo Lunch Days! Bespaar en geniet nog meer van elke dag. Voordelen, kortingsbonnen, promo's' of andere geschenken voor de wedstrijdliefhebbers.
Beveiligde Zone voor de dienstencheques.
Deze site biedt u de mogelijkheid om informatie in verband met uw dienstencheques te beheren en op te volgen. Login Paswoord Paswoord bewaren. U heeft reeds een login, maar u bent uw paswoord vergeten? Mijn logingegevens opvragen. De vereiste configuratie.
Sodexo Card, uw elektronische maaltijdcheque Sodexo.
e-Cadeau Pass de elektronische geschenkcheque van Sodexo. Dagelijk gebruik: De Sodexo Card kan zoals een bankkaart gebruikt worden op alle bestaande betaalterminals van de aangeslotene handelaars en restaurants. Automatische storting: De elektronische cheques worden automatisch gestort op de Sodexo rekeningen.

Contacteer ons