Meer resultaten voor sodexo dienstencheques bestellen

 
 
sodexo dienstencheques bestellen
Papieren Dienstencheques Gebruikers Brussel.
Ga terug naar Gebruikers. Stap 3: Bestel uw papieren dienstencheques. Wat moet er concreet gebeuren bij het bestellen van dienstencheques? Overschrijving van een veelvoud van 9 of 10 op het rekeningnummer BE28 0017 7246 3620. Gestructureerde mededeling met gebruikersnummer. Erkende onderneming contacteren.
Dienstencheques kopen? Domestic Services.
Na ontvangst van uw gebruikersnummer van Sodexo, hoeft U alleen nog de dienstencheques te bestellen via overschrijving op de bankrekening van Sodexo. OPGELET: Vanaf 1 januari 2016 zijn de 3 Gewesten operationeel bevoegd voor de uitgifte van dienstencheques. Sodexo blijft de unieke uitgever van de dienstencheques maar het rekeningnummer van Sodexo via hetwelk u uw dienstencheques dient te bestellen, is gewijzigd naar gelang de regio waar u woont.:
Dienstencheques bestellen Huishoudhulp in de buurt Easy Life.
Bij de inschrijving bij Sodexo dient u een keuze te maken tussen het gebruik van papieren dienstencheques of elektronische dienstencheques. Dienstencheques online bestellen. Wanneer u ingeschreven bent bij Sodexo, hebt u een gebruikersnummer ontvangen waarmee u online dienstencheques kan bestellen.
Bestel je dienstencheques sinds 1 januari op het nieuwe rekeningnummer van Sodexo Blog Onafhankelijk Leven vzw Neem de regie in handen.
Een tijd terug brachten we al nieuws in verband met de dienstencheques in 2016. Ondertussen heeft iedere gebruiker van dienstencheques een persoonlijke mail gehad van Sodexo. Het belangrijkste om te weten is de wijziging van het rekeningnummer waarop sinds 1 januari 2016 gestort moet worden om dienstencheques te bestellen.
Elektronische dienstencheques Gebruikers Brussel.
U kan ook contact opnemen met Sodexo of met uw Plaatselijk Werkgelegenheidsagentschap. Erkende onderneming contacteren. Prestatie wordt gevalideerd. Ga terug naar Gebruikers. Stap 3: Bestel uw elektronische dienstencheques. Wat moet er concreet gebeuren bij het bestellen van dienstencheques? Overschrijving van een veelvoud van 9 of 10 op het rekeningnummer BE28 0017 7246 3620.
Dienstencheques Brussel Brussels Hoofdstedelijk Gewest.
Kan maximaal 500 dienstencheques bestellen. Specifiek type gebruiker. Zoals eenoudergezinnen, personen met een handicap of oudere personen. Documenten en formulieren. Verloren of gestolen dienstencheques worden niet vervangen of terugbetaald. 2 mei 2017. Wist u dat? Wist u dat de Brusselse dienstencheques niet terugbetaald of omgeruild kunnen worden? Enige uitzondering: in het geval u uw dienstencheques niet ontvangen hebt in uw brievenbus ten gevolge van een fout vanwege bpost. Sodexo zorgt in dat geval voor een vervanging van de cheques.
Beveiligde Zone voor de dienstencheques.
Deze site biedt u de mogelijkheid om informatie in verband met uw dienstencheques te beheren en op te volgen. Login Paswoord Paswoord bewaren. U heeft reeds een login, maar u bent uw paswoord vergeten? Mijn logingegevens opvragen. De vereiste configuratie.
Vragen over dienstencheques Domestic Services.
Door U beiden in te schrijven bij Sodexo en dienstencheques aan te kopen, zal uw gezin jaarlijks het dubbel in mindering kunnen brengen. Ook kan U dan een totaal van 1000 dienstencheques bestellen! 1000 is dan wel het maximum aantal per gezin: zie vraag 11.

Contacteer ons