Meer resultaten voor sodexo dienstencheques bestellen

 
 
sodexo dienstencheques bestellen
Beveiligde Zone voor de dienstencheques.
Deze site biedt u de mogelijkheid om informatie in verband met uw dienstencheques te beheren en op te volgen. Login Paswoord Paswoord bewaren. U heeft reeds een login, maar u bent uw paswoord vergeten? Mijn logingegevens opvragen. Als u nog geen gebruiker van dienstencheques bent, kan u zich inschrijven via het online inschrijvingsformulier.
Hoe werken dienstencheques en hoe deze bestellen? GreenHouse.
Je kan dienstencheques bestellen door een veelvoud van 9, te storten op het rekeningnummer van Sodexo. In de gestructureerde mededeling van je overschrijving moet telkens je gebruikersnummer staan. Het minimum aantal cheques is 10, maar je moet niet per veelvoud van 10 bestellen.
De dienstencheque in 2016 Sodexo. De dienstencheque in 2016 Sodexo.
Na een openbare aanbesteding gelanceerd door elke regio, blijft Sodexo de uitgever van de dienstencheques voor het Waals Gewest, het Vlaams Gewest en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest; op die manier kunnen we u een eenvoudige en efficiënte transitie verzekeren. Selecteer uw profiel.:
Dienstencheques Brussel Brussels Hoofdstedelijk Gewest.
Hoeveel dienstencheques u per kalenderjaar kan bestellen hangt van uw persoonlijke situatie af.: Kan maximaal 500 dienstencheques bestellen. Specifiek type gebruiker. Zoals eenoudergezinnen, personen met een handicap of oudere personen. Documenten en formulieren. Update wettelijke vermeldingen dienstencheques. 26 juni 2018. Volgend op de nieuwe regelgeving betreffende de bescherming van persoonsgegevens AVG, heeft Sodexo de wettelijke vermeldingen betreffende de dienstencheques van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest geactualiseerd.
Vragen over dienstencheques Domestic Services.
EEN GOEDE RAAD: Wanneer u samenwoont of gehuwd bent, kan ook uw partner van het zelfde voordeel genieten. Door U beiden in te schrijven bij Sodexo en dienstencheques aan te kopen, zal uw gezin jaarlijks het dubbel in mindering kunnen brengen. Ook kan U dan een totaal van 1000 dienstencheques bestellen!
Dienstencheques bestellen Dienstenthuis Antwerpen.
Bestel eenvoudig jouw dienstencheques. Hoe dienstencheques bestellen? Schrijf je online in bij Sodexo. Kies tussen papieren of elektronische dienstencheques. Dienstenthuis neemt beide aan, maar geeft de absolute voorkeur aan elektronische cheques. Sodexo bevestigt je inschrijving en geeft je een gebruikersnummer.
Hoe moet ik dienstencheques aanvragen en betalen?
De eerste bevat de rekeningnummers van Sodexo en uw gebruikersnummer. De tweede bevat uw inlogcode en een paswoord om te kunnen werken op de site van Sodexo. U kiest voor papieren of elektronische dienstencheques. U stort een veelvoud van 9 de prijs voor één dienstencheque op één van de rekeningnummers van Sodexo.
Bestellen Sodexo.

Contacteer ons