Meer resultaten voor sodexo dienstencheques bestellen

 
 
sodexo dienstencheques bestellen
Hoe moet ik dienstencheques aanvragen en betalen?
De eerste bevat de rekeningnummers van Sodexo en uw gebruikersnummer. De tweede bevat uw inlogcode en een paswoord om te kunnen werken op de site van Sodexo. U kiest voor papieren of elektronische dienstencheques. U stort een veelvoud van 9 de prijs voor één dienstencheque op één van de rekeningnummers van Sodexo.
Dienstencheques kopen? Domestic Services.
OPGELET: Vanaf 1 januari 2016 zijn de 3 Gewesten operationeel bevoegd voor de uitgifte van dienstencheques. Sodexo blijft de unieke uitgever van de dienstencheques maar het rekeningnummer van Sodexo via hetwelk u uw dienstencheques dient te bestellen, is gewijzigd naar gelang de regio waar u woont.:
Dienstencheques Dienstenbedrijf BOD.
Het bedrag dat u overmaakt moet steeds een veelvoud zijn van 900, euro Indien u een verkeerd bedrag overmaakt dan stort Sodexo het bedrag terug op uw rekening. Om dienstencheques te bestellen stort u een bedrag op de bankrekening van Sodexo BE41 0017 7246 2610 dat exact overeenkomt met het gewenste aantal dienstencheques.
Dienstencheques bestellen Huishoudhulp in de buurt Easy Life.
Bij de inschrijving bij Sodexo dient u een keuze te maken tussen het gebruik van papieren dienstencheques of elektronische dienstencheques. Dienstencheques online bestellen. Wanneer u ingeschreven bent bij Sodexo, hebt u een gebruikersnummer ontvangen waarmee u online dienstencheques kan bestellen.
Vragen over dienstencheques Domestic Services.
EEN GOEDE RAAD: Wanneer u samenwoont of gehuwd bent, kan ook uw partner van het zelfde voordeel genieten. Door U beiden in te schrijven bij Sodexo en dienstencheques aan te kopen, zal uw gezin jaarlijks het dubbel in mindering kunnen brengen. Ook kan U dan een totaal van 1000 dienstencheques bestellen!
Beveiligde Zone voor de dienstencheques.
Deze site biedt u de mogelijkheid om informatie in verband met uw dienstencheques te beheren en op te volgen. Login Paswoord Paswoord bewaren. U heeft reeds een login, maar u bent uw paswoord vergeten? Mijn logingegevens opvragen. De vereiste configuratie.
Hoe werken dienstencheques en hoe deze bestellen? GreenHouse.
Je kan dienstencheques bestellen door een veelvoud van 9, te storten op het rekeningnummer van Sodexo. In de gestructureerde mededeling van je overschrijving moet telkens je gebruikersnummer staan. Het minimum aantal cheques is 10, maar je moet niet per veelvoud van 10 bestellen.
Beveiligde Zone voor de dienstencheques.
Deze site biedt u de mogelijkheid om informatie in verband met uw dienstencheques te beheren en op te volgen. Login Paswoord Paswoord bewaren. U heeft reeds een login, maar u bent uw paswoord vergeten? Mijn logingegevens opvragen. Als u nog geen gebruiker van dienstencheques bent, kan u zich inschrijven via het online inschrijvingsformulier.

Contacteer ons