Zoeken naar sodexo dienstencheques vlaanderen

 
 
sodexo dienstencheques vlaanderen
Boete voor Sodexo voor falen elektronische dienstencheque.
Boete voor Sodexo voor falen elektronische dienstencheque Auteur: Heidi Van Rompuy. di 18/10/2016 0816: Heidi Van Rompuy Sodexo, het bedrijf dat bevoegd is voor dienstencheques in Vlaanderen, krijgt van de Vlaamse overheid een boete van 280.000 euro. Dat schrijft Gazet van Antwerpen.
Alles weten over dienstencheques in Vlaanderen.
De rol van Sodexo. Om te kunnen genieten van dienstencheques moet men zich eerst gratis inschrijve n bij Sodexo die de dienst op nationaal vlak beheert. Via Sodexo kan u uw dienstencheques aankopen. Het online inschrijvingsformulier is beschikbaar op de website www.dienstencheques-vlaanderen.be.
Beveiligde Zone voor de dienstencheques.
Deze site biedt u de mogelijkheid om informatie in verband met uw dienstencheques te beheren en op te volgen. Login Paswoord Paswoord bewaren. U heeft reeds een login, maar u bent uw paswoord vergeten? Mijn logingegevens opvragen. De vereiste configuratie.
Elektronische dienstencheques aanvragen of bestellen.
Dankzij de fiscale vermindering van 30 % van de Vlaamse overheid blijft je eigen bijdrage echter beperkt tot 63, netto onder bepaalde voorwaarden. Jaarlijks stuurt Sodexo je een fiscaal attest om bij je belastingaangifte te voegen. Meer weten over de voorwaarden Ontdek onze diensten. Hoe dienstencheques bestellen? Om dienstencheques in België te kunnen bestellen, moet je jezelf eerst gratis registreren. Dit kan via het online inschrijvingsformulier op de website van Dienstencheques Vlaanderen.
Dienstencheques Vlaanderen.
Een nieuwe applicatie voor het eenvoudig beheren van uw dienstencheques via uw smartphone! Sodexo vergemakkelijkt het gebruik van elektronische dienstencheques dankzij de gratis mobiele applicatie Dienstencheques by Sodexo nu beschikbaar op Android en iOS! Het beheer van elektronische dienstencheques wordt intuïtiever, sneller en op elk moment mogelijk.
lanaken sodexo telefoonnummer sodexo dienstencheques vlaanderen.
Het beheer van elektronische dienstencheques wordt intuïtiever, sneller en op elk moment mogelijk. Sodexo blijft de unieke uitgever van de dienstencheques maar het rekeningnummer van Sodexo via hetwelk u uw dienstencheques dient te bestellen, is gewijzigd naar gelang de regio waar u woont: Vlaanderen: BE41 0017 7246 2610.
Dienstencheques bestellen: Hoe? Waar? Hoeveel? Jobat.be.
Sodexo bevestigt je inschrijving. Bij deze bevestiging krijg je een gebruikersnummer en toegangscode tot hun beveiligde website. Waar kan je dienstencheques bestellen? Zodra je je gebruikersnummer ontvangen hebt, kan je dienstencheques bestellen. Maak 9 euro per dienstencheque over op de bankrekening van Sodexo.
Neem contact met ons op Sodexo.
Sociale secretariaten, federaties, boekhouders, vakbonden, u wordt allemaal door uw klanten geraadpleegd over extralegale voordelen. Sodexo is er om u te helpen. U bent op zoek naar een efficiënt mediakanaal voor een koopkrachtige doelgroep? Sodexo heeft de oplossing voor u!

Contacteer ons