Zoeken naar sodexo dienstencheques vlaanderen

 
 
sodexo dienstencheques vlaanderen
Sodexo krijgt weer miljoenenboete van Vlaanderen: nog steeds te weinig elektronische dienstencheques economie De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. P
Sodexo krijgt weer miljoenenboete van Vlaanderen: nog steeds te weinig elektronische dienstencheques. 01-02-18, 05.46u IB Bron: Belga. 2 Sodexo slaagt er maar niet in om de Vlaming te doen overschakelen van papieren naar elektronische dienstencheques. Het is al de vierde keer dat Sodexo een boete moet betalen.
Dienstencheques bestellen: Hoe? Waar? Hoeveel? Jobat.be.
Sodexo bevestigt je inschrijving. Bij deze bevestiging krijg je een gebruikersnummer en toegangscode tot hun beveiligde website. Waar kan je dienstencheques bestellen? Zodra je je gebruikersnummer ontvangen hebt, kan je dienstencheques bestellen. Maak 9 euro per dienstencheque over op de bankrekening van Sodexo.
Formaliteiten: eerst schrijft u zich in als gebruiker Werk.be.
U kunt het ook downloaden op www.dienstencheques-vlaanderen.be of het telefonisch aanvragen op o2 547 54 95 Sodexo. U bezorgt het ingevulde gebruikersformulier aan het uitgiftebedrijf, per fax 02 547 54 96 of per brief zie adressen in" Wenst u meer informatie?" U ontvangt dan op uw beurt een brief ter bevestiging van uw inschrijving, met een inschrijvingsnummer dat u goed moet bewaren. Keuze van het profiel van de dienstencheques.
Sodexo klantendienst Vlaamse dienstencheques Vlaanderen.be.
De Sodexo-klantendienst voor iedereen die dienstencheques wil bestellen en van wie de hoofdverblijfplaats in het Vlaamse Gewest ligt. Sodexo klantendienst Vlaamse dienstencheques. 02 401 31 30 E-mail. ma vr 0800: 1800.: De infobalie in de Sodexo-kantoren is elke weekdag open van 9 tot 17 uur.
Opgelet! Nieuw rekeningnummer vanaf 1 januari 2016 Dienstencheques.
Nieuwe informatie wordt aangegeven in rood met vermelding van de datum. Er is ook een nieuwe, beveiligde zone voor het beheer van uw dienstencheques: www.dienstencheques-vlaanderen.be. Wat betreft de verschillende sites om de elektronische dienstencheques na te kijken of in te geven de volgende informatie.:
Vlaamse dienstencheques Vlaanderen.be.
Als u in Vlaanderen woont, bestelt u Vlaamse dienstencheques. Als u in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest of het Waals Gewest woont, moet u respectievelijk Brusselse dienstencheques of Waalse dienstencheques gebruiken. U kunt dus niet kiezen tot welk systeem u behoort, ook niet als u verschillende eigendommen in verschillende regio's' hebt. Sodexo geeft op zijn website ook informatie in het Frans over de Vlaamse dienstencheques.
Monsterboete voor mislukking elektronische dienstencheques Gazet van Antwerpen.
Elke maand worden er in Vlaanderen zon 5 à 7 miljoen dienstencheques uitgegeven. Gezinnen kunnen die dienstencheques gebruiken voor huishoudhulp. Sinds 1 januari van dit jaar zijn de gewesten bevoegd voor de dienstencheques. De Vlaamse overheid heeft de werking ervan uitbesteed aan het privébedrijf Sodexo.
Dienstencheques worden Vlaams vanaf 1 januari 2016: wat wijzigt er? Besox.
Tot 31 december 2015 blijft de RVA belast met de uitvoering van deze materie. Vanaf 1 januari 2016 zal de Vlaamse overheid de bevoegdheid over de operationele uitvoering en de opvolging van het stelsel van de dienstencheques in Vlaanderen overnemen. Het is de hoofdverblijfplaats van de gebruiker die bepaalt tot welke regio de gebruiker van de dienstencheques behoort. De uitgifte van de dienstencheques wordt vanaf 1 januari 2016 toegewezen aan Sodexo, dat nu ook al instaat voor de uitgifte van de dienstencheques.

Contacteer ons