Op zoek naar sodexo terugbetaling dienstencheques?

 
 
sodexo terugbetaling dienstencheques
Gebruik en terugbetaling? Dienstencheques Brussel.
De afgiftes zullen dan dagelijks of wekelijks automatisch ingegeven worden. Om de dienstencheques terugbetaald te krijgen, moet de erkende onderneming een aanvraag tot terugbetaling indienen bij Sodexo. Let wel op dat Sodexo enkel de dienstencheques kan terugbetalen indien ze geldig zijn.
Gebruik en Terugbetaling Dienstencheques.
Erkende ondernemingen aanvaarden zowel elektronische als papieren dienstencheques. Hieronder vindt u de informatie terug over het gebruik en de terugbetaling van beide types van dienstencheques.: Gebruik en terugbetaling van elektronische dienstencheques. Gebruik en terugbetaling van papieren dienstencheques. Erkende onderneming worden. 2017 Sodexo Wettelijke Vermeldingen.
Omruiling of terugbetaling vragen Werk.be.
Alle aanvragen tot terugbetaling moeten gebeuren tijdens de geldigheidsperiode van de dienstencheque. De dienstencheques die nog geldig zijn en waarvoor u een terugbetaling vraagt na 31 december van het jaar waarin ze uitgegeven zijn, kunnen slechts ten belope van 70% van de aankoopprijs worden terugbetaald.
Verloren of gestolen dienstencheques worden niet vervangen of terugbetaald Dienstencheques.
Wist u dat de Brusselse dienstencheques niet terugbetaald of omgeruild kunnen worden? Enige uitzondering: in het geval u uw dienstencheques niet ontvangen hebt in uw brievenbus ten gevolge van een fout vanwege bpost. Sodexo zorgt in dat geval voor een vervanging van de cheques. Een terugbetaling is echter niet mogelijk.
WAT DOE IK MET PAPIEREN OF ELEKTRONISCHE DIENSTENCHEQUES DIE IK NIET MEER ZAL GEBRUIKEN OF DIE DICHT BIJ HUN VERVALDATUM ZIJN? Home For You.
Na ontvangst van uw aanvraag tot terugbetaling of omruiling samen met de grote strook van de dienstencheques, stuurt Sodexo u een bericht mail, fax, brief als er administratieve kosten te betalen zijn. Bij een terugbetaling bedragen de administratieve kosten 050, per dienstencheques.
Vragen over dienstencheques Domestic Services.
Omruiling van elektronische cheques is gratis. Als u terugbetaling of omruiling van dienstencheques wenst, dient u het gepaste formulier op de website van Sodexo in te vullen, in functie van de regio waar u woont.: Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Terug naar de vragen.
Formulieren voor de papieren dienstencheque Dienstencheques.
Aanvraag voor terugbetaling van papieren dienstencheques. Dienst na verkoop voor papieren dienstencheques. Ontvangst van niet-bestelde papieren dienstencheques. Aftekenlijst voor prestaties uitgevoerd door mijn huishoudhulp. Wat is een dienstencheque? Hoe dienstencheques gebruiken? Waarvoor dienstencheques gebruiken? Een huishoudhulp vinden. Vous habitez dans une commune à facilités? Accédez à l'explication' des titres-services en Région flamande en français. Comment changer la langue de mon Espace sécurisé? Comment s'inscrire' au système des titres-services avec le formulaire en français? Voir la traduction d'un' titre-service papier en français. Mijn dienstencheques beheren. Opvolging van prestaties. Contact: 02/401 31 30. 2017 Sodexo Wettelijke Vermeldingen.

Contacteer ons