Zoeken naar terugbetaling dienstencheques 2016

 
 
terugbetaling dienstencheques 2016
WAT DOE IK MET PAPIEREN OF ELEKTRONISCHE DIENSTENCHEQUES DIE IK NIET MEER ZAL GEBRUIKEN OF DIE DICHT BIJ HUN VERVALDATUM ZIJN? Home For You.
Klik op volgende link voor de terugbetaling van papieren dienstencheques: of klik hier voor de omruiling van papieren dienstencheques.: Stuur naar Dienstencheques Vlaanderen, PB 76, 1180 Brussel het aanvraagformulier voor terugbetaling of omruiling volledig ingevuld terug samen met het grote luik van de terug te betalen/om te ruilen dienstencheques.
Vragen over dienstencheques Domestic Services.
Als u terugbetaling of omruiling van dienstencheques wenst, dient u het gepaste formulier op de website van Sodexo in te vullen, in functie van de regio waar u woont.: Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Terug naar de vragen. Mijn papieren dienstencheques zijn verloren / gestolen / niet toegekomen / bevatten foute vermeldingen.
Gebruikers veelgestelde vragen Werk.be.
De dienstencheques zijn geldig tot het einde van de achtste maand die volgt op de maand van de bestelling door de gebruiker. Bijvoorbeeld: dienstencheques aangekocht op 10 februari 2016 zijn geldig tot en met 31 oktober 2016. Kan ik mijn dienstencheques omruilen of laten terugbetalen als ik merk dat ze bijna gaan vervallen? Ja, dit is mogelijk. U kan de omruiling of terugbetaling wel enkel vragen tijdens de geldigheidsperiode van de dienstencheques.
Strengere voorwaarden terugbetaling papieren dienstencheques Titres-Services.
Strengere voorwaarden terugbetaling papieren dienstencheques. Vanaf 1 januari 2016 zullen er strengere voorwaarden gelden voor de terugbetaling van papieren dienstencheques. Dit wil zeggen dat als de erkende onderneming aan deze voorwaarden niet voldoet, de niet conforme dienstencheques niet zullen worden terugbetaald.
Papieren Dienstencheques Dienstencheques.
Indien de dienstencheque niet volledig of niet duidelijk leesbaar is ingevuld, kan dit een reden zijn om de terugbetaling van de dienstencheque te weigeren. LET OP Vanaf 1 januari 2016 gelden striktere regels voor de terugbetaling van papieren dienstencheques. Om te weten wanneer uw dienstencheques niet worden terugbetaald, kan u hier klikken.

Contacteer ons